bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс на встановлення та налаштування інформаційних кіосків
15.09.2020

 

Оголошення про проведення конкурсу на встановлення та налаштування інформаційних кіосків в м. Красногорівка за адресами: вул. Адміністративна 3-А та Адміністративна 14.

ГО «ФОТОСИНТЕЗ» в рамках грантового проекту «Впровадження системи електронного урядування у м. Красногорівка» реалізується в рамках Програми ООН із відновлення і розбудови миру за організаційної підтримки ГО «Взаємодія-Плюс» за фінансової підтримки урядів Данії, Швейцарії та Швеції, оголошує конкурс на встановлення та налаштування інформаційних кіосків.

Дата оголошення про конкурс: 15.09.2020

Термін подання конкурсних пропозицій: 28.09.2020

Детальний опис послуг, що оголошуються:

  • змонтувати 2 інформаційних кіоска за адресою м Красногорівка Адміністративна 3-А та Адміністративна 14. (підготувати місця де будуть змонтовані кіоски, встановити: корпус кіоску, сенсорний екран, блок комп’ютера, гучномовці аудіосистеми, підключити систему клімат контролю, підключити систему електроживлення)
  • налаштувати сенсорні кіоски для роботи з користувачами

Вимоги до постачальника послуг – учасника конкурсу

До участі у конкурсі запрошуються суб‘єкти підприємницької діяльності, належним чином зареєстровані за законодавством України: фахівці з електромонтажу, що мають  досвід роботи у відповідній сфері, відповідні КВЕД для здійснення вищеназваних послуг, можливість виконувати роботи у вказаний строк та можливість надати оригінали супроводжуючих документів з печаткою та підписом (договір про надання послуг/виконаних робіт, рахунок-фактура, видаткова накладна/акт виконаних робот)

Учасник конкурсу надає організатору наступні документи:

  1. Копію документу, що підтверджує державну реєстрацію;
  2. Конкурсну пропозицію.

Істотні критерії (умови) відбору конкурсних пропозицій:

  1. Відповідність учасника кваліфікаційним вимогам конкурсного оголошення;
  2. Відповідність поданих документів умовам конкурсного оголошення;
  3. Якість виконаних робіт/послуг та відповідність очікуванням організатора;
  4. Прийнятна ціна, умови оплати та умови наданя робіт/послуг;
  5. Закупівля здійснюється без ПДВ

Конкурсні процедури

Запитання щодо конкурсу можна надсилати в електронному вигляді за ел. адресою [email protected]  до 25.09.2020 року.

До участі у відборі конкурсних пропозицій допускаються пропозиції, які повністю відповідають умовам цього оголошення.

Конкурсні пропозиції, мають бути чинними та не підлягатимуть внесенню змін з боку учасників конкурсу, що їх подали, до повного завершення надання послуг.

Конкурсні документи повинні бути складені українською мовою, підписані уповноваженою особою учасника та засвідчені печаткою (за наявності) та у відсканованому (електронному вигляді, у форматі PDF) надіслані учасником організатору тендеру до  28.09.2020 року  на електронну адресу [email protected].  Всі конкурсні пропозиції, отримані організатором після кінцевого терміну їх подання, а саме після 10 години 28.09.2020, розгляду не підлягатимуть.

Визначення переможця конкурсу, відбудеться організатором конкурсу після фінансової та технічної оцінки запропонованих пропозицій згідно істотних критеріїв (умов) відбору, які зазначені у даному конкурсному оголошенні, але не пізніше 29.09.2020р.

Результати конкурсу будуть повідомлені організатором переможцю конкурсу шляхом надсилання відповідного повідомлення електронною поштою протягом не більше ніж двох робочих днів з дати прийняття рішення про визначення переможців. 

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.