bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на розробку фандрейзингової стратегії та фандрейзингового плану
15.09.2020

Громадська організація «Інститут законодавчих ідей» (далі - Організація) оголошує тендер на формування фандрейзингової стратегії та фандрейзингового плану для Організації.

Від надавача послуг очікується аналіз діяльності Організації та аудит ринку донорів. Кінцевий продукт, який Організація прагне отримати від надавача послуг - це спільно розроблена фандрейзингова стратегія та фандрейзинговий план на 2020-2022 роки. Очікуємо, проведення зустрічі керівництва Організації разом з надавачем послуг та, надалі, дистанційно, протягом трьох тижнів після проведення зустрічі оформлення усіх напрацювань.

Умови проведення тендеру

Тендерна комісія складатиметься з трьох осіб, які є членами чи найманими працівниками  Організації. При оцінці пропозицій братимуться до уваги наступні критерії: якісне наповнення резюме, досвід роботи у запитуваному напрямі, рекомендації від інших отримувачів запитуваних послуг, відповідність запропонованої програми запитуваним послугам, ціна запитуваних послуг.

Рішення тендерної комісії буде оформлено і затверджено протоколом засідання тендерної комісії. Результати розгляду отриманих пропозицій буде повідомлено учасникам тендеру через електронну пошту, з якої надійшла пропозиція, протягом 2 днів від дати закінчення прийому пропозицій (якщо прийом тендерних пропозицій не буде продовжено, про що повідомимо окремо).

Розробка фандрейзингової стратегії та фандрейзингового плану заплановано до кінця жовтня 2020 року (дати узгоджуватимуться спільно з надавачем послуг).

Вимоги до тендерних пропозицій:

1) Підписаний і зісканований чи сфотографований лист-заявка від учасника тендеру зі згодою брати участь у тендері, погодженням із умовами проведення тендеру, висловленням згоди на обробку персональних даних (у довільній формі);

2) Резюме із зазначенням експертного досвіду в запитуваній темі;

3)Розписана в деталях вартість послуг, загальна цінова пропозиція;

5) За наявності перелік 1-3 організацій з контактними даними, для яких учасник тендеру надавав запитувані послуги за останні 3 роки, та/або рекомендаційні листи від попередніх отримувачів запитуваних послуг;

6) Лінк на персональну сторінку в соціальних мережах.

Повний пакет документів надсилайте до кінця доби 27 вересня 2020 року на адресу  [email protected] або [email protected]. В темі листа обов’язково зазначте «Фандрейзингова стратегія ІЗІ».

Телефон для зв’язку (063) 397 18 16; (063) 763-85-09 – Анастасія

Детальніше про нас: https://izi.institute/ та https://www.facebook.com/ILIinUA/.те

Контакти

  • (063) 397 18 16 - Анастасія

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.