bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс цінових пропозицій на виконання робіт
14.09.2020

Виконання послуг з капітального ремонту приміщень «Суспільний простір «Відкрита поліція».

Рада жінок Донеччини та Програма розвитку ООН «Підтримка ЄС для Сходу України – відновлення, зміцнення миру та урядування» цим оголошенням запрошують ліцензованих підрядників з гарною репутацією надати запечатані цінові пропозиції на виконання робіт у межах проєкту «Суспільний простір «Відкрита поліція».

Перелік робіт: виконання послуг з капітального ремонту приміщень «Суспільний простір «Відкрита поліція» за адресою м. Маріуполь, пр. Металургів, 211 (Загальнобудівельні роботи (монтаж скляної перегородки та приводної сходової платформи для осіб з обмеженими фізичними можливостями), вентиляція, водопостачання, тепла підлога, електрообладнання, електроосвітлення, придбання   устаткування, монтаж протипожежної сигналізації)

Детальний опис послуг з проведення ремонту, що оголошується ви можете завантажити за посиланням:https://drive.google.com/drive/folders/1gWAJTJXUhFl3GhQLUGmTWObKumnXWdW0?usp=sharing .

До участі у тендері запрошуються суб‘єкти підприємницької діяльності, належним чином зареєстровані за законодавством України, які повинні:

-       мати чинну ліцензію на виконання ремонтно-будівельних робіт, термін дії якої повинен бути не менше від терміну виконання ремонтно-будівельних робіт за договором;

-       протягом не менш ніж трьох попередніх років мати досвід здійснення (як генпідрядник) ремонту/будівництва принаймні одного об’єкта Національної поліції або інших режимних об’єктів подібного характеру та рівня складності;

-       мати фінансові ресурси, необхідні для успішного виконання робіт, наявність яких має підтверджуватися довідками від банків, кредитних або інших установ;

-       мають щонайменше три рекомендаційних листів від замовників проведення ремонтних робіт / будівництва;

-       мати можливість здійснити доставку будівельних матеріалів та відповідного обладнання у вказаний строк за зазначеною адресою та можливість надати оригінали супроводжуючих документів з печаткою та підписом (договір поставки, рахунок-фактура, видаткова накладна/ акт виконаних робіт).

Пропозиції повинні залишатися чинними впродовж 60 (шістдесяти) днів з дати розкриття Тендерних пропозицій і повинні бути в запечатаному конверті доставлені за адресою: м. Маріуполь, вул. Митрополицька, 5-2, до 17.30 годин 30 вересня 2020 року.

Електронні версії тендерних пропозицій мають бути направлені на скриньку [email protected]  із темою листа «Угода № RPP/2020/07/050/CP– відкритий тендер» до 17.30 годин 30 вересня 2020 року.

Тендерні пропозиції, надані пізніше встановленого терміну не приймаються і повертаються учасникам тендеру нерозкритими.

Зацікавлені підрядники можуть отримати додаткову інформацію за запитом на електронну пошту [email protected].

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.