bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурсне оголошення про проведення відкритого конкурсу із закупівлі товарів серед постачальників
12.09.2020

Дата оголошення відкритого конкурсу 12.09.2020 -20.09.2020 23:59

Предметом закупівлі є товари, а самє:

ЛОТ № 1

1. Фотоапарат Canon EOS M50 EF-M 15-45 mm 1од.

2. Об’єктив IS STM BK 50-200mm  1 од.

 

ЛОТ № 2

1. Ноутбук 14” IPS Full HD 1920x1080, iCore 7 8565U 1.8-4.6 GHz RAM 16Gb  HDD 1 Tb+SSD 512Kb nVidia GeForse MX 130

OS/LAN/WiFi/BlueTooth/webcam/W10

Вимоги до постачальника товара, учасника конкурсу:

До участі в конкурсі запрошуються суб’єкти підприємницької діяльності належним чином зарєстровані за Законодавством України, мають досвід роботи у відповідній сфері, відповідний КВЕД для здійснення торговлі, заявлений товар має бути на складі у відповідній кількості, постачальник товару має можливості здійснювати доставку у вказаний строк за зазнченою нижче адресою та можливість надати оригинали супроводжуючих документів з печаткою та підписом (договор поставки, рахунок фактура, видаткова накладна, тощо).

Учасник конкурсу надає наступні документи: 

1. Копія документу, що підтверджує Державну рєестрацію.

2. Копія документу, що підтверджує податковий статус;

3. Цінова пропозиція, заповненая за зразком (додається);

4. Оригінал рахунку фактури;

5. Гарантійний талон, гарантія 12 місяців, (якщо треба);

6. Інші документи, якщо вважаєте за необхідне, та можуть бути корисними для розгляду.

Істотні критерії (умови) відбіру конкурсних пропозицій:

1. Відповідність учасника кваліфікаційним вимогам конкурсного оголошення;

2  Відповідність поданих документів умовам конкурсного оголошення;

3. Якість опису товару та відповідність очікуванням організатора;

4. Сток надання товарів: протягом 7 рабочих днів від дати підписання договору;

5. Прийнятна ціна, умови оплати, та умови надання товарів;

6. У вартість товару повинна бути включена доставка товару до місця призначення, а саме: 

    93400, м. Сєвєродонецьк, Луганськая обл, Гвардійський пр-т 55/3, ГО ТАЛО.

Оплата товаров здійснюється в національній валюті України у безготівковій формі. Рішення,

щодо визначення переможця конкурсу приймається у відповідності до чинного Законодавства України, та Політики закупівель Донора.

Переможцем стане постачальник, пропозиція якого відповідає інструкціям у конкурсному оголошенні, технічним специфікаціям і є найвигіднішою для Замовника з погляду вартості і гарантії.

Конкурсні процедури та вимоги до надсилання конкурсної пропозиції.

До участі у відборі конкурсних пропозицій допускаються конкурсні пропозиції, які повністтю відповдають умовам цього оголошення.

Конкурсні пропозиції мають бути чинними, та не підлягатимуть внесенню змін з боку учасників конкурсу, що їх подали, до повного завршення передачи товару, але не менше 30 (тридцяти) днів, з дати розкриття пропозиції -20.09.2020.

Зацікавлені сторони можуть отримати додаткову інформацію та відповіді щодо конкурсу за електронною адресою: [email protected], або за телефоном  +38 050 517 0177 до 13.09.2020,18:00.

Конкурсні документи (пропозиції) повинні бути складені українською мовою, підписани уповноваженною особою учасника, та засвідчені печаткою (за наявності).

* В електронному вигляді у форматі PDF, мають бути вислані на електронні адеси: [email protected], [email protected], [email protected] за темою листа: “Відкритий конкурс. Грантова угода RPP/2020/08/212/ BMO_ATLR, не пізніше 20.09.2020 23:59.

* В оригіналі, у паперовому запечатаному вигляді, поштою за адресою: 93400, Сєвєродонецьк, Гвардійський проспект 55/3 ГО ТАЛО, не пізніше 20.09.2020 23:59

Всі конкурсні пропозиції, що отримані організатором після кінцевого терміну їх подання, а саме після 20.09.2020 23:59, розгляду не підлягатимуть і повертаються учаснику у запечатоному виді.

Визначення переможця конкурсу, відбудеться шляхом розгляду та перевірки поданих пропозицій на відповідність умовам конкурсу, викладеним у конкурсній документації.

Результати конкурсу будуть повідомлені організатором шляхом розсилання електронною поштою протягом не більш трьох робочих днів з дати визначення переможця. Дата проведення засідання щодо визначення переможця буде проведена не пізніше 21.09.2020.

Додаткові застереження

Учасник цієї загальної процедури (відкритого конкурсу) приймає до уваги та погоджується з тим, що організатор конкурсу залишає за собою право вимагати від учасника конкурсу додаткові документи та/або інформацію, що підтверджують відповідність окремих документів вимогам та умовам цього конкурсного оголошення.

Учасниу цієї загальної процедури (відкритого конкурсу) надсилаючі документи для участі у загальній процедурі (відкритому конкурсі) за цим оголошенням підтверджує своє розуміння та згоду с тим, що організатор конкурсу може відхилити його конкурсну пропозицію у випадку, якщо пропозиції інших учасників містимуть більш вигідні умови, та що організатор не обмежений у прийнятті якой небудь іншої пропозиції з більш вигідними для нього умовами.

 

 

Контакти

  • тел. +38 050 517 0177

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.