bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс на місцеву закупівлю засобів захисту для медиків, персоналу та клієнтів.
11.09.2020

Миколаївська  Благодійна Організація  «Всеукраїнська Мережа ЛЖВ» (далі – «Організатор») оголошує конкурс на місцеву закупівлю засобів захисту для медиків, персоналу та клієнтів..

Джерело фінансування закупівлі – Дана закупівля необхідна для закупівлі засобів захисту медичного персоналу, персоналу проекту та клієнтів проекту. Проект: «ACCESS Pro: Доступ спільнот до послуг з догляду та лікування ВІЛ через сучасні інформаційні системи та кращий зв’язок з послугами, в рамках програми PEPFAR, що фінансується БО “Всеукраїнська мережа ЛЖВ”.

Опис позицій до закупівлі товарів / технічне завдання для робіт та послуг

 

Назва

Кількість

Додаткова інформація

1

Медичні процедурні рукавички нестерильні непудровані

Одноразово

 

2

Медичні захисні маски з вушними петлями

Одноразово

 

3

Дезінфікуючий засіб 1л. з дозатором

Одноразово

 

4.

Коврик PROservice дезинфицирующий многослойный 60х90 см

 

 

Особливі вимоги: Наявність бази постачання в м. Миколаїв, безкоштовна доставка та розвезення до шість медичних закладів. Перевага буде надана постачальнику, який зможе гарантувати максимальний термін гарантії, наявність швидкого сервісу в м. Миколаїв, комплексному постачанню. У випадку браку та дефектів – своєчасна заміна. Передбачено ознайомлення з зразком продукції/товару. Замовник на свій розсуд обирає якість та умови постачання. Оплата здійснюється після отримання товару та проведення робіт.

Посадові особи замовника, уповноважені здійснювати зв'язок з постачальниками:  Коновалов Ігор Олександрович, Голова правління, адреса вул. Будівельників 10., т:067 117 87 54,  e-mail  [email protected]  

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.