bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурсне оголошення відкритий конкурс на надання послуг з технічно-організаційного забезпечення
11.09.2020

Громадська організація «Офіс перспективного розвитку» в рамках проєкту «Сталий розвиток сільських громад: синергія освіти та практичних рішень», що реалізується в межах Програми розвитку ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу, оголошує відкритий конкурс на надання послуг з технічно-організаційного забезпечення виїзного заходу «АГРОТОЛОКА-2020», проведення якого заплановане на 25.09.2020 року у селі Садове Токмацького району Запорізької області.

Дати оголошення відкритого конкурсу на надання послуг з технічно-організаційного забезпечення виїзного заходу:

11.09.2020 — 17.09.2020.

Вимоги до надавача послуг — учасника конкурсу:

До участі у конкурсі запрошуються суб’єкти підприємницької діяльності, належним чином зареєстровані за законодавством України як ФОП (платники єдиного податку 3-ої групи)  та, як юридичні особи, що не є платниками ПДВ: надавачі послуг, що мають досвід роботи у відповідній сфері – мінімум 2 роки, відповідні КВЕДи для здійснення запитуваної діяльності, можливість надати послуги з технічного забезпечення заходу за чітким переліком вимог у вказану дату і час та можливість надати оригінали супроводжуючих документів з печаткою (за наявності) та підписом.

Перелік та вимоги до послуг з технічного забезпечення виїзного семінару.

Послуга включає:

  1. Надання в оренду 25.09.2020 обладнання за адресою: Запорізька область,  Токмацький район, село Садове, вулиця Шкільна (площа біля сільського будинку культури). Все обладнання повинно бути змонтоване та готове до експлуатації з 8.00 до 21.00 25 вересня 2020 року;
  2. Забезпечення технічного супроводу роботи обладнання протягом терміну оренди (послуги звукорежисерів та техніка по екрану);
  3. Доставка обладнання;
  4. Монтаж та демонтаж обладнання.

Перелік обладнання:

  1. Шатер -  9х10 м;
  2. Сцена подіумного типу - 4х2х0,3 м;
  3. Кафедра для доповідача – 1 шт;
  4. Екран світлодіодний – 3х2 м та спец конструкції для його встановлення;
  5. Звукова система для шатру (2 колонки, 3 мікрофони (з яких 1 зі стійкою), ноутбук, клікер, пульт мікшерський);
  6. Стільці – 70 шт;
  7. Сцена – 6х4 м, висота подіуму над землею 1м, висота павільйону 4м, з портальною системою та банерною підготовкою.
  8. Звукова система «лінійний масив» для сцени з мікрофонами.
  9. Система освітлювання для сцени.
  10. Дизельгенератор (36кВт).

Увага!  У вартість послуги повинна бути включена доставка обладнання до місця проведення заходу та його монтаж/демонтаж.

Оплата послуг здійснюватиметься в національній валюті України у безготівковій формі. Рішення щодо визначення переможця конкурсу прийматиметься згідно з вимогами чинного законодавства України та Політики закупівель Донора.

Склад цінової пропозиції:

  • Копія документу, що підтверджує державну реєстрацію підрядника для здійснення відповідної діяльності на території України та відповідних КВЕДів;
  • Копія документу, що підтверджує податковий статус;
  • Конкурсна пропозиція, заповнена за зразком (додається);
  • Оригінал Рахунка за надання послуг;
  • Зразок договору про надання послуг;
  • Фото обладнання, що буде надаватися в оренду для проведення заходу;
  • Та інші документи, які, на думку підрядника, можуть бути корисними для оцінки пропозиції (наприклад, рекомендаційні листи тощо).

Істотні критерії (умови) відбору конкурсних пропозицій:

  • Відповідність учасника кваліфікаційним вимогам конкурсного оголошення;
  • Відповідність поданих документів умовам конкурсного оголошення;
  • Якість обладнання та відповідність очікуванням організатора;
  • Прийнятна ціна, умови оплати та умови надання послуг.

Кінцевий термін подання цінової пропозицій: 17 вересня 2020 року до 18.00. Всі пропозиції, отримані після вказаного терміну, розгляду не підлягають.

Вимоги до надсилання цінової пропозиції:

  • Пропозиції повинні залишатися чинними протягом 20 (двадцяти) днів з дати розкриття конкурсних пропозицій — 18 вересня 2020 року
  • А також в оригіналі у паперовому запечатаному вигляді мають бути надіслані за адресою: Україна, м. Запоріжжя, проспект Соборний, буд. 152-в, офіс 412, індекс 69000, Громадська організація «Офіс перспективного розвитку» не пізніше 17 серпня 2020 року (до 18.00).
  • Конкурсні пропозиції надані пізніше встановленого терміну не приймаються і повертаються учасниками у запечатаному вигляді.
  • Цінові пропозиції в електронному вигляді (у форматі PDF) мають бути надіслані на електронну адресу [email protected] та [email protected] із темою листа «Відкритий_конкурс_грантова угода_№ RPP/2020/08/201/BSP» не пізніше 17 вересня 2020 року (до 18.00).

Визначення переможця конкурсу, відбудеться шляхом розгляду та перевірки наданих пропозицій на відповідність умовам конкурсу, викладеним у документації. Перевага буде надана надавачу послуг, пропозиція якого найкраще відповідатиме зазначеним в конкурсному оголошенні критеріям та пропонуватиме найнижчу ціну.

Результати конкурсу будуть повідомлені організатором учасникам конкурсу шляхом надсилання відповідних повідомлень електронною поштою протягом не більше ніж трьох робочих днів з дати прийняття рішення про визначення переможців. Дата засідання конкурсного комітету для розгляду заявок та прийняття рішення має відбутися не пізніше 18 вересня 2020 року.

Додаткові застереження

Учасник цього відкритого конкурсу бере до уваги та погоджується з тим, що організатор конкурсу залишає за собою право вимагати від учасника додаткові документи та/або інформацію, що підтверджують відповідність окремих положень документів вимогам та умовам цього конкурсного оголошення.

Учасник цього відкритого конкурсу, надсилаючи документи для участі у відкритому конкурсі за цим оголошенням, підтверджує своє розуміння та згоду з тим, що організатор конкурсу може відхилити його цінову пропозицію у випадку, якщо пропозиції інших учасників міститимуть вигідніші умови, та що організатор конкурсу не обмежений у прийнятті будь-якої іншої пропозиції з вигіднішими для нього умовами.

Деталі: Зацікавлені підрядники можуть отримати додаткову інформацію за телефонами: +38(093)54-53-55-4, +38(067)303-85-74 (керівниця проєкту Ірина Деркач).

Контакти

  • +38(093)54-53-55-4
  • +38(067)303-85-74 (керівниця проєкту Ірина Деркач)

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.