bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс грантів на здійснення громадського моніторингу
11.09.2020

Програма USAID реформування сектору юстиції «Нове правосуддя» оголошує конкурс грантів на здійснення громадського моніторингу практики притягнення суддів до дисциплінарної відповідальності. Дедлайн - 9 жовтня 2020 року.

Програма USAID реформування сектору юстиції «Нове правосуддя» оголошує конкурс грантів на здійснення громадського моніторингу практики притягнення суддів до дисциплінарної відповідальності на предмет підвищення підзвітності суддів та дотримання ними правил суддівської етики, з метою перевірки забезпечення сталості дисциплінарної практики Вищої ради правосуддя (далі – ВРП) та її політик щодо гарантування належної процедури стосовно суддів.

Метою цієї діяльності є залучення громадських організацій до здійснення моніторингу практики притягнення суддів до дисциплінарної відповідальності ВРП та пов’язаних з цим судових рішень в разі оскарження суддями рішень ВРП в дисциплінарних справах; а також підвищення обізнаності громадських організації про хід судової реформи в частині зміцнення підзвітності суддів та покращення механізмів забезпечення дотримання ними правил суддівської етики.

Програма USAID «Нове правосуддя» в рамках даного грантового конкурсу планує надати один грант у розмірі до 400 000 грн. Розмір конкретного гранту буде визначено залежно від специфіки діяльності/проекту, що фінансуватиметься з коштів гранту, шляхом переговорів і сума може бути більшою або меншою за означену межу.

Діяльність за проектом, що фінансується з коштів гранту, має розпочатися орієнтовно 9 листопада 2020 р., а його тривалість не може перевищувати 5 місяців. Прийом заявок завершується 9 жовтня 2020 р. о 18:00.

Умови конкурсу та форми для заповнення можна завантажити за посиланням

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.