bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс із надання послуги з організації харчування учасників тренінгу
09.09.2020

Відкритий конкурс на постачання послуги харчування учасників тренінгу «Інтерпретація природної та культурної спадщини», дата проведення 21 вересня-25 вересня 2020 р., м. Бахмут.

Громадська організація “Центр підтримки громадської активності “Крила” в рамках проєкту “Посилення взаємодії підприємців Донецької і Луганської областей шляхом створення брендованого туристичного продукту “Шлях позначений сіллю”, що реалізується в межах Програми розвитку ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу, оголошує відкритий конкурс на постачання послуги харчування учасників тренінгу «Інтерпретація природної та культурної спадщини», дата проведення 21 вересня-25 вересня 2020 р.

Дата оголошення відкритого конкурсу на постачання послуги харчування учасників тренінгу 09.09.2020 – 16.09.2020

Вимоги до постачальника товарів — учасника конкурсу:

До участі у конкурсі запрошуються суб’єкти підприємницької діяльності, належним чином зареєстровані за Законодавством України: постачальники, що мають досвід роботи у відповідній сфері – мінімум 2 роки, відповідні КВЕДи для здійснення запитуваної діяльності, можливість здійснити постачання послуги харчування учасників тренінгу за переліком вимог у вказаний строк, здійснити доставку за зазначеними нижче адресами та можливість надати оригінали супроводжуючих документів з печаткою (за наявності) та підписом.

 Перелік та вимоги до послуги харчування:

  • Приготування страв високої якості.
  • Приготування страв з високоякісних продуктів, з урахуванням строків зберігання продуктів, та санітарних вимог на час приготування страв .
  • Своєчасна доставка страв для учасників тренінгу згідно узгодженого графіку.
  • Узгодження меню харчування учасників та кава пауз
  • Забезпечення процесу харчування посудом та засобами гігієни (серветки, скатерки тощо)
  • Організація серверування та прибирання.
  • Організація забезпечення учасників тренінгу питною водою в кількості 1,5 литри на кожного учасника в день.
  • Організація харчування учасників семінару згідно програми тренінгу – 5 днів:

1 день: 2 кави-паузи (Центральна бібліотека м.Бахмут), обід (Бахмут, кафе), вечеря (м. Бахмут, кафе)

2 день: 2 кави-паузи (м. Соледар, Будинок культури с.Званівка), обід (с. Званівка, кафе), вечеря (п. Райгородок, кафе)

3 день: 2 кави-паузи (Будинок культурі с. Олександро-Калинове), обід (с. Олександро-Калинове) , вечеря (с. Олександро-Калинове)

4 день: 2 кави-паузи (Центральна бібліотека м. Бахмут), (Бахмут, кафе), вечеря (м. Бахмут, кафе)

5 день: 2 кава-пауза (Центральна бібліотека м.Бахмут, обід (Бахмут, кафе), вечеря (Бахмут, кафе)

Увага! У вартість послуги/товару повинна бути включена доставка.

Оплата послуг здійснюватиметься в національній валюті України у безготівковій формі. Рішення щодо визначення переможця конкурсу прийматиметься згідно з вимогами чинного законодавства України та Політики закупівель Донора.

 

Склад цінової пропозиції:

  • Копія документу, що підтверджує державну реєстрацію підрядника для здійснення відповідної діяльності на території України та відповідних КВЕДів;
  • Копія документу, що підтверджує податковий статус;
  • Конкурсна пропозиція, заповнена за зразком (додається);
  • Оригінал Рахунка-фактури;
  • Зразок договору поставки товару
  • Інші документи, які, на думку підрядника, можуть бути корисними для оцінки пропозиції (наприклад, рекомендаційні листи тощо)

 Істотні критерії (умови) відбору конкурсних пропозицій:

  • Відповідність учасника кваліфікаційним вимогам конкурсного оголошення;
  • Наявність доданого меню до конкурсної пропозиції в розрізі днів, страв, блюд тощо.
  • Відповідність поданих документів умовам конкурсного оголошення;
  • Якість товару та відповідність очікуванням організатора;

Прийнятна ціна, умови оплати та умови надання товарів/послуг;

У вартість товару повинна бути включена доставка товару до місця призначення згідно програми семінару, Україна, Донецька область, а саме:  

 1 день м._Бахмут, вул. Миру 28, Центральна бібліотека

 2 день с. Званівка, пр. Перемоги 3, Будинок культури

 3 день с. Олександро-Калинове вул. пл. Танкістів 2. Будинок культури

 4 день м._Бахмут_, вул. Миру 28, Центральна бібліотека

 5 день м._Бахмут_, вул. Миру 28, Центральна бібліотека

Оплата послуг здійснюватиметься в національній валюті України у безготівковій формі. Рішення щодо визначення переможця Конкурсу прийматиметься згідно з вимогами чинного Законодавства України та Політики закупівель  Донора. Переможцем стане постачальник, пропозиція якого відповідає оголошенню, вимогам та є найвигіднішою для замовника з погляду вартості та супровіду. 

Кінцевий термін подання цінової пропозиції: 16 вересня 2020 року, 11.00. Всі пропозиції, отримані після вказаного терміну, розгляду не підлягають

Конкурсні процедури та вимоги до надсилання конкурсної пропозиції

До участі у відборі конкурсних пропозицій допускаються пропозиції, які повністю відповідають умовам цього конкурсного оголошення.

Конкурсні пропозиції, мають бути чинними та не підлягатимуть внесенню змін з боку учасників конкурсу, що їх подали, до повного завершення надання послуг/передачі товару, але не менше 30 (тридцяти) днів з дати розкриття  — 16.09. 2020

Зацікавлені сторони можуть отримати додаткову інформацію та відповіді на питання щодо конкурсу за ел. адресою [email protected] або за телефоном  +38 099 073 2590 (керівник проєкту Яна Синиця) до 16.09.2020, 09:00

Конкурсні документи (пропозиції) повинні бути складені українською мовою, підписані уповноваженою особою учасника та засвідчені печаткою (за наявності) та в електронному вигляді (у форматі PDF) мають бути надіслані на електронну адресу [email protected], [email protected] та [email protected] із темою листа «Відкритий конкурс_грантова угода_№RPP/2020/08/200/BSP» не пізніше 16.09.2020, 11:00

в оригіналі у паперовому запечатаному вигляді мають бути надіслані за адресою: 84464, Україна, Донецька область, с.Крива Лука, пр. Східний 1а, ГО «Центр підтримки громадської активності «Крила»  не пізніше 14.09.2020, 18:00.

Конкурсні пропозиції надані пізніше встановленого терміну не приймаються повертаються учасниками у запечатаному вигляді.

Визначення переможця конкурсу, відбудеться шляхом розгляду та перевірки наданих пропозицій на відповідність умовам конкурсу, викладеним у документації. Перевага буде надана постачальнику, пропозиція якого відповідатиме зазначеним в конкурсному оголошенні критеріям та пропонуватиме найнижчу ціну.

Результати конкурсу будуть повідомлені організатором учасникам конкурсу шляхом надсилання відповідних повідомлень електронною поштою протягом не більше ніж трьох робочих днів з дати прийняття рішення про визначення переможців. Дата засідання конкурсного комітету для розгляду заявок та прийняття рішення має відбутися не пізніше 16 вересня 2020 року.

Додаткові застереження

Учасник цього відкритого конкурсу бере до уваги та погоджується з тим, що організатор конкурсу залишає за собою право вимагати від учасника додаткові документи та/або інформацію, що підтверджують відповідність окремих положень документів вимогам та умовам цього конкурсного оголошення.

Учасник цього відкритого конкурсу, надсилаючи документи для участі у відкритому конкурсі за цим оголошенням, підтверджує своє розуміння та згоду з тим, що організатор конкурсу може відхилити його цінову пропозицію у випадку, якщо пропозиції інших учасників міститимуть вигідніші умови, та що організатор конкурсу не обмежений у прийнятті будь-якої іншої пропозиції з вигіднішими для нього умовами.

Контакти: Зацікавлені підрядники можуть отримати додаткову інформацію за телефонами:     +38 099 073 2590 (керівник проекту Яна Синиця) до 09.00 16 вересня.

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.