bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Шукають постачальника мультимедійного обладнання для Центру енергоефективності у Баранівці
08.09.2020

Місце встановлення мультимедійного комплекту – будівля міжшкільного ресурсного центру за адресою: Житомирська область, м.Баранівка, вул.Звягельська, 7Е.

Очікувана вартість мультимедійного комплексу – 26 000 (двадцять шість тисяч гривень 00 коп) гривень, з урахуванням усіх податків, зборів та обов’язкових платежів.

Кінцевий термін подання конкурсних пропозицій – 15 год. 00 хв. 18.09.2020р.

Конкурсна пропозиція подається учасником конкурсного відбору або особисто за юридичною адресою організатора (Житомирська область, м.Баранівка, вул.Звягельська, 7Е), або в електронному вигляді на електронну поштову скриньку організатора [email protected] з подальшим підтвердженням у паперовому вигляді на поштову адресу організатора рекомендованим листом: 12701, вул.Звягельська,7Е, м.Баранівка, Баранівський район, Житомирська область.

Умови конкурсного відбору наведені у конкурсній документації (https://drive.google.com/drive/u/1/folders/18u_bjXFAns8UFpWOrtYqQDw0NNNfhVN3….)

За роз’ясненнями щодо конкурсної документації та процедури конкурсного відбору можна звернутися листом на електронну поштову скриньку організатора конкурсного відбору ([email protected]) не пізніше ніж за 5 робочих днів до закінчення кінцевого терміну подання конкурсної пропозиції.

Мультимедійне обладнання буде встановлено у Центрі енергоефективності у рамках реалізації проєкту «Створення центру енергоефективності на базі Баранівського міжшкільного ресурсного центр», що здійснюється відповідно до умов проєкту «Просування сталих енергетичних рішень в громадах (приклади з практики)» в рамках грантового договору УКР-19/0010 між ГО “Екоклуб” та МЗС Норвегії від 24.09.2019 року.

Контакти

  • Сакалюк Дмитро
  • представник ГО «Екоклуб» Моб.: +380673634110
  • Ел.пошта: [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.