bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс «Книжка майбутнього»
08.09.2020

Конкурс є продовженням і розширенням конкурсу ”Книжка майбутнього”, проведеного командою книжкового фестивалю Book Space в рамках фестивалю у 2019 році.

Мета — стимулювати використання інноваційних підходів і технологій у сучасній українській літературі та книговиданні.

Конкурс відбудеться у чотирьох номінаціях: “Експеримент у цифрі”, “Експеримент у папері”, “Папір і нові технології” та “Спеціальний вибір журі”.

До змагання в номінації “Експеримент у цифрі” запрошуються інноваційні книжкові проєкти в електронному форматі: інтерактивні електронні книги, веб-проєкти тощо.

Номінація “Експеримент у папері” передбачає подачу паперових видань, які експериментують із традиційною формою книги (інноваційні експерименти з форматом, версткою, структуруванням тощо).

У номінації “Папір і нові технології” очікуємо робіт, в яких паперова книжка доповнюється цифровими технологіями: книжки із доповненою реальністю, мобільними додатками, мульти- і трансмедійні проєкти тощо.

Переможець в номінації “Спеціальний вибір журі” буде обраний з-поміж учасників усіх трьох номінацій як такий, що подає найбільші надії на подальшу ефективну роботу в сфері книжкових інновацій.

Переможці всіх номінацій отримують дипломи, пам’ятні статуетки та поширення інформації про подані на конкурс видання усіма доступними фестивалю медіа-каналами. Переможець номінації “Спеціальний вибір журі” отримує також грошову винагороду розміром 50 тисяч гривень у формі цільової допомоги на реалізацію наступного інноваційного проєкту.

Дедлайн: 30 вересня 2020 року.

Заповнити заявку на участь у конкурсі можна за посиланням: https://bit.ly/bookspace_konkurs

Подавати роботи на конкурс можуть як видавництва/організації, так і фізичні особи, якщо йдеться про незалежний авторський проєкт. Одна фізична або юридична особа може подати на конкурс до трьох робіт.

До розгляду приймаються книжки або проєкти, що були опубліковані в період з 01 липня 2019 року по 30 вересня 2020 року.

Конкурс проводиться за фінансової підтримки Міжнародний фонд “Відродження”.

Контакти

  • https://bookspacefest.com/Home/News/35

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.