bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відкритий тендер на закупівлю складових частин паркану
08.09.2020

ГО «ЗМІНИЄ» в межах грантового проєкту «Безпечне подвір’я для дівчат і хлопчиків», що реалізується в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру, оголошує відкритий тендер на закупівлю складових паркану.

Дата оголошення тендеру: 07 вересня 2020 р.

Термін подання тендерних пропозицій:до 11:00 21 вересня 2020р.

Предметом закупівлі єскладові частини паркану: плити паркану бетонні, стовпи для паркану, ворота металеві, хвіртки металеві. Тендерну документацію можна отримати безкоштовно за адресою м. Сіверськ, вул. Садова, 36, абоза телефоном 0661846353, або зазапитом на електронну адресу[email protected], або за посиланням.

Вимоги до постачальників-учасників тендеру

До участі у тендеру запрошуються суб’єкти підприємницької діяльності, належним чином зареєстровані за законодавством України; постачальники що мають досвід роботи у відповідній сфері 3 роки; відповідні КВЕД для здійснення запитуваної діяльності; можливість здійснити поставку товарів гарної якості у вказаний строк;можливість надати оригінали супроводжуючих документів з печаткою тапідписом.Постачальники можуть подаватися або на два лоти відразу, або на один із лотів відповідно до наявних КВЕДів.

Пропозиції повинні залишатися чинними протягом 60 (шістдесяти) днів з дати розкриття тендерних пропозицій. Пропозиції мають бути надіслані в оригіналі в запечатаному вигляді за адресою: вул. Садова, 36, Донецька область, Бахмутський район, м. Сіверськ, а також надіслані на електронну адресу[email protected]із темою листа «Тендер за угодою RPP/2020/08/086/CS_назва організації – учасника тендера» не пізніше 11:00 21 вересня 2020 р., після чого вони будуть розкриті у присутності наявних учасників тендеру. Тендерні пропозиції, надані пізніше встановленого терміну, не приймаються і повертаються учасниками у запечатаному вигляді. 

Зацікавлені підрядники можуть отримати додаткову інформацію за адресою, зазначеною вище, за телефоном 0661846353або за електронною адресою[email protected].

Контакти

  • 0661846353

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.