bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Місцеві медіа мають можливість отримати грант від УАМБ
08.09.2020

УАМБ продовжила термін прийому заявок від місцевих медіа будь яких типів (газети, сайти, телебачення) до 15 вересня.

 Українська Асоціація Медіа Бізнесу в рамках проєкту «Підвищення ефективності місцевих медіа та збільшення їхньої ролі в громадах», за підтримки фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні запрошує редакції місцевих медіа взяти участь у конкурсі міні грантів.

Якщо Ваші редакція має ідею – як зробити корисний сервіс для громади, відкрити нову рубрику, створити дискусійний клуб, або щось інше, ще більш необхідне – неодмінно подавайте вашу ідею на цей конкурс! У трьох додаткових файлах ви знайдете:

(1) Бланк конкурсної заявки;

(2) Опис критеріїв обрання переможців;

(3) форму для складання попереднього бюджету вашого проекту.

Ми маємо на меті посилити спроможність місцевих медіа та розвинути навички менеджерів (редакторів) місцевих видань у ефективному управлінні місцевим медіа бізнесом, надавши пряму фінансову підтримку та менторинг під час реалізації проєктів.

Кінцевий термін прийому заявок – 15 вересня 2020 року, 18:00. Пропозиції мають бути надіслані на електронну пошту [email protected]. Заявки, де не будуть повністю заповнені дві форми (Бланк заявки та Бюджет), не будуть допущені до конкурсу.

Наприкінці вересня 2020 року буде обрано 10 переможців. Максимальна сума фінансування -  50 тис.грн.

За додатковою інформацією звертайтесь до менеджерки проектів УАМБ Ольги Сергієнко: 050-415-34-24, 098-254-17-06 або [email protected]

Діяльність відбувається в рамках проекту «Підвищення ефективності місцевих медіа та збільшення їхньої ролі в громадах»», який реалізовується за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні.

Будемо раді відповісти на ваші можливі запитання. Звертайтеся до менеджерки проектів УАМБ Ольги Сергієнко: 050 415 34 24, 098 254 17 06 або [email protected]

Конкурс відбувається в рамках проекту «Підвищення ефективності місцевих медіа та збільшення їхньої ролі в громадах», який реалізовується за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.