bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

СОК Кругле 2018 огологошує тендер на придбання с/г обладнання
07.09.2020

Сільськогосподарський обслуговуючий кооператив «Кругле 2018» в рамках проекту «Розвиток рослинництва зернових та олійних культур серед малих фермерів» в межах Програми розвитку ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу, оголошує відкритий тендер на закупівлю товарів для реалізації проекту та подальшого розвитку фермерства та становлення сільськогосподарського кластеру.

Дата оголошення відкритого тендеру: 07.09. 2020 – 20.09.2020, 23:59

Предметом закупівлі є товари, а саме:

1 Сівалка зернова “ДЕМЕТРА” СЗД 360,03 – 1 од.

З прикатуючими колесами та маркерною системою , з універсальним дрібнонасінневим висіваючим апаратом. Посилений амортизатор ,збільшений бункер ,сошник зі зміщенням та двухрядним підшипником. Подетальне порошкове фарбування.

2 Коток зубчато-кільчатий гідрофікований КЗК-6 – 1 од.

Вага 3200 кг. Діаметр кільця зубчастого 520 мм, клинчастого 510 мм.  Посилена рама. Порошкове фарбування.

3 Подрібнювач пожнивних решток ППР-6 - 1 од.

Посилена рама , товщина ножа 10 мм. , сталь 45 (закалений ), вага 1715 кг. Водоналивні барабани , порошкове фарбування. Універсальна посилена рама з можливісттю заміни барабанів на зубчато-кільчаті та кільчато –шпорові.

 

Вимоги до постачальника товарів – учасника тендеру:

До участі у тендері запрошуються суб‘єкти підприємницької діяльності, належним чином зареєстровані за законодавством України; мають  досвід роботи у відповідній сфері, відповідні КВЕД для здійснення торгівлі; заявлений товар має бути у наявності на складі у вказаній кількості; постачальник має можливість здійснити доставку у вказаний строк за зазначеною нижче адресою та можливість надати оригінали супроводжуючих документів з печаткою та підписом (договір поставки, рахунок-фактура, видаткова накладна, акт виконаних робіт, тощо)

Учасник тендеру надає організатору наступні документи (склад цінової пропозиції):

  1. Копія документу, що підтверджує державну реєстрацію;
  2. Копія документу, що підтверджує податковий статус
  3. Тендерна (цінова) пропозиція, заповнена за зразком (додається);
  4. Оригінал Рахунка-фактури
  5. Зразок договору поставки товару
  6. Гарантійний талон, гарантія не менше 12 місяців
  7. Та інші документи, якщо вважає  за необхідне та може бути корисним для розгляду

 

Істотні критерії (умови) відбору тендерних пропозицій:

  1. Відповідність учасника кваліфікаційним вимогам тендерного оголошення;
  2. Відповідність поданих документів умовам тендерного оголошення;
  3. Якість опису товару та відповідність очікуванням організатора;
  4. Строк надання товарів: протягом 3 робочих днів від дати підписання Договору;
  5. Прийнятна ціна, умови оплати та умови надання товарів/послуг;
  6. У вартість товару повинна бути включена доставка товару до місця призначення, а саме: 92651, Україна, Луганська область, Сватівський район, с. Кругле, вул.Тельмана, 39

 

Оплата послуг здійснюватиметься в національній валюті України у безготівковій формі. Рішення щодо визначення переможця тендеру прийматиметься згідно з вимогами чинного законодавства України та Політики закупівель Донора. Переможцем стане постачальник, пропозиція якого відповідає інструкціям у тендерному оголошенні, технічним специфікаціям і є найвигіднішою для замовника з погляду вартості та гарантії. 

Тендерні процедури та вимоги до надсилання тендерної пропозиції

До участі у відборі тендерних пропозицій допускаються тендерні пропозиції, які повністю відповідають умовам цього тендерного оголошення.

Тендерні пропозиції, мають бути чинними та не підлягатимуть внесенню змін з боку учасників тендеру, що їх подали, до повного завершення надання послуг/передачі товару, але не менше 30 (тридцяти) днів з дати розкриття тендерних пропозицій — 21 вересня 2020 року

Зацікавлені сторони можуть отримати додаткову інформацію та відповіді на питання щодо тендеру за ел. адресою [email protected] або за телефоном +380664631997 (керівник проекту Скорик Роман) до 20.09.2020 року, 18.00

 

Тендерні документи (пропозиції) повинні бути складені українською мовою, підписані уповноваженою особою учасника та засвідчені печаткою (за наявності) та

 

  • в електронному вигляді (у форматі PDF) мають бути надіслані на електронну адресу [email protected] та  [email protected] із темою листа «Відкритий тендер_грантова угода_№RPP/2020/08/212/BMO» не пізніше 20.09. 2020, 23:59
  • в оригіналі у паперовому запечатаному вигляді мають бути надіслані за адресою: 92651, Україна, Луганська область, Сватівський район, с. Кругле, вул. Тельмана, буд. 39м, COK «Кругле 2018» не пізніше 20 вересня  2020 року, 23:59.

Всі тендерні пропозиції, отримані організатором після кінцевого терміну їх подання, а саме після 20.09.2020 року, 23:59 розгляду не підлягатимуть і повертаються учасникам у запечатаному вигляді.

Визначення переможця тендеру, відбудеться шляхом розгляду та перевірки наданих пропозицій  на відповідність умовам конкурсу, викладеним у тендерній документації

Результати тендеру будуть повідомлені організатором учасникам тендеру шляхом надсилання відповідних повідомлень електронною поштою протягом не більше ніж трьох робочих днів з дати прийняття рішення про визначення переможців.  Дата засідання тендерного комітету для розгляду заявок та прийняття рішення має відбутися не пізніше 22.09.2020 року.

Додаткові застереження

Учасник цієї загальної процедури (відкритого тендеру) приймає до уваги та погоджується з тим, що організатор тендеру залишає за собою право вимагати від учасника тендеру додаткові документи та/або інформацію, що підтверджують відповідність окремих положень документів вимогам та умовам цього тендерного оголошення.

Учасник цієї загальної процедури (відкритого тендеру) надсилаючи документи для участі у загальній процедурі (відкритому тендері) за цим тендерним оголошенням підтверджує своє розуміння та згоду з тим, що організатор тендеру може відхилити його тендерну пропозицію у випадку, якщо пропозиції інших учасників міститимуть більш вигідні умови, та що організатор тендеру не обмежений у прийнятті будь-якої іншої пропозиції з більш вигідними для нього умовами.

Контакти

  • +380664631997 Скорик Роман

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.