bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«Надання комплексу інформаційних послуг та проведення промокампанії»
07.09.2020

Шановні пані та панове,

Рада міжнародних наукових досліджень та обмінів IREX (надалі – IREX) шукає надавача послуг для розробки інформаційної кампанії та промоційних матеріалів, що будуть сприяти поширенню інформації про результати проєкту та його продукти (навчальні матеріали, відео, тощо). Також, очікується, що надавач послуг зможе надати послуги з розробки концепту та підтримки інформаційної платформи. У зв’язку з цим оголошуємо конкурс «Надання комплексу інформаційних послуг та проведення промокампанії».

Термін дії договору, який заплановано укласти із переможцем тендеру – довгостроковий,  до березня 2021 (з можливою пролонгацією договору до вересня 2021 року).

Зацікавленим сторонам необхідно підготувати свої цінові пропозиції у відповідності до вимог, зазначених у Додатку 1. Пропозиція повинна бути написана українською мовою, містити реквізити заявника, а ціни мають включати в себе необхідні податки та збори, окрім ПДВ (наявність та суму якого необхідно вказати окремим пунктом) та залишатися в силі не менше 60 діб після завершення дати подання пропозиції.

У випадку вашої зацікавленості, просимо надсилати ваші комерційні пропозиції до 15.00 год, 17 вересня 2020 р. на електронну адресу: [email protected]з темою листа «Організація промокампанії -Пропозиція»

Заявник несе відповідальність за те, щоб пропозиція надійшла на вищевказану адресу не пізніше встановленого терміну. Надсилаючи пропозиції електронною поштою, переконайтеся, що вони підписані, відправляються у форматі *.pdf  та продубльовані у  *docx і не містять вірусів чи пошкоджених файлів.

Запропоновані послуги будуть розглядатися і оцінюватися відповідно до повноти пропозиції та її відповідності до вимог ЗП (Додаток 1). Вибір буде здійснено на користь пропозиції, яка відповідає вимогам та критеріям оцінки. На її підставі буде укладено договір.

Візьміть до уваги, що IREX не зобов’язується приймати будь-яку пропозицію чи укладати договір, як і не несе відповідальності за будь-які витрати, пов’язані з підготовкою та подачею постачальником пропозиції, незалежно від результату або способу проведення процесу відбору.

IREX вимагає від кожного потенційного постачальника послуг уникати та запобігати конфліктів інтересів шляхом інформування IREX у разі, якщо ви, ваші філії або ваш персонал були задіяні у підготовці до виконання вимог, оформлення, технічних характеристик, цінових показників та іншої інформації, використаної у даному ЗП.

Дякуємо за увагу! Чекаємо на ваші пропозиції.

 З повагою,

Любов Квасюк

старший менеджер

проєктів IREX
7 вересня 2020 р.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.