bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на закупівлю, постачання та монтаж необхідних матеріалів та конструкцій
31.08.2020

 

 

Вих.№18 від 31.08.2020

 

Запрошення до подання цінових пропозицій

на закупівлю, постачання та монтаж необхідних матеріалів та конструкцій для забезпечення шумоізоляції в приміщенні кол-центру Благодійної організації “Благодійний фонд “Лінія життя України”

 

Шановні панове,

 

Благодійна організація “Благодійний фонд “Лінія життя України”, код ЄДРПОУ 43018079, оголошує конкурс на закупівлю, постачання та монтаж необхідних матеріалів та конструкцій для забезпечення шумоізоляції в приміщенні кол-центру.

Джерело фінансування: дана закупівля запланована в рамках реалізації проекту «Програма реінтеграції ветеранів» в частині, що реалізується БО «БФ» Лінія Життя України», за рахунок коштів Державного департаменту США (DOS) (Грантова Угода №SLMAQM19CA2174) між IREX та Державним департаментом США (DOS) відповідно до грантової угоди від 21 липня 2020р. «FY21-VR-LifelineUA підписаної між Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів IREX (виконавцем проекту міжнародної технічної допомоги Програми «Реінтеграція ветеранів».

 

Початок виконання робіт та надання послуг: 21 вересня 2020 року.

Очікуваний результат: закупівля, постачання та монтаж необхідних матеріалів та конструкцій для забезпечення шумоізоляції в приміщенні кол-центру БО «БФ» Лінія Життя України».

 

Опис позицій до закупівлі товарів / технічне завдання для робіт та послуг:

 

Для складання цінової пропозиції запрошуємо технічного спеціаліста вашої компанії, з метою проведення аналізу та оцінки визначення вартості робіт для шумоізоляції у кол-центрі, за наступною таблицею: 

 

Назва

Одиниця вимірювання

Кількість

Ціна, грн

Сума, грн

1.

 

 

 

 

 

Склад цінової пропозиції від учасника включає в себе:

Цінова пропозиція має бути викладена українською мовою, кожна сторінка пронумерована і підписана. До складу цінової пропозиції мають входити наступні документи:

  1. Лист з ціновою пропозицією, включаючи заповнену таблицю цін, графіку поставки та монтажу, найменування матеріалів монтажу;
  2. Лист-згода на обробку, використання, поширення та доступ до персональних даних учасника для забезпечення участі у процедурі закупівлі на поставку товарів, цивільно-правових та господарських відносинах;
  3. Копію Статуту учасника (або іншого установчого документу, що регулює правовий стан учасника), копії Свідоцтва про державну реєстрацію або Виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців;
  4. Документ(и), що підтверджують повноваження особи підписувати цінову пропозицію та завіряти копії усіх документів від імені учасника: копія наказу про призначення або довіреність, оформлена згідно з вимогами чинного законодавства України;
  5. Технічну документацію, каталоги та/або інші друковані матеріали та інформацію по кожній позиції товарів. Інформація має бути достатньою для встановлення відповідності товарів вимогам та технічним специфікаціям, та включати, між іншого, наступне: (a) загальний опис товарів; (б) особливі подробиці та технічні стандарти; та (в) інші важливі характеристики. Якщо запропоновані товари не повністю відповідають вимогам специфікацій, учасник має підготувати заяву з повним переліком про невідповідності та винятки.

Відсутність одного, або кількох з вищеперерахованих документів може бути причиною відхилення Вашої Комерційної пропозиції.

Ваша цінова пропозиція має бути подана і буде оцінюватись відповідно до наступних інструкцій:

ЦІНИ: Ціни мають бути вказані в українській гривні та включати усі податки та збори, в тому числі податок на додану вартість (ПДВ), у відповідності до чинного законодавства України. Ціни, вказані учасником, є фіксованими протягом всього періоду виконання Договору і не підлягають коригуванню за жодних обставин. 

ОЦІНКА ЦІНОВИХ ПРОПОЗИЦІЙ: Оцінка цінових пропозицій, визначених такими, що відповідають кваліфікаційним вимогам та вимогам специфікацій, проводитиметься шляхом порівняння їх загальної оціненої вартості. 

Кожен учасник має подати тільки одну цінову пропозицію паперовим листом або електронною поштою у форматі PDF (копії зберігаються для звітності). Заставне забезпечення цінової пропозиції не вимагається. Кожна цінова пропозиція в формі, що вимагається, має бути належним чином відправлена Покупцю за адресою: вул. Набережно-Лугова, буд. 4 (ресепшн Ніко-центр), м. Київ та на e-mail: [email protected], з поміткою в темі: «Цінова пропозиція на закупівлю, постачання та монтаж необхідних матеріалів та конструкцій для забезпечення шумоізоляції в приміщенні» до 16:00 14 вересня 2020 року.

Підписанням та поданням своєї цінової пропозиції учасник погоджується з наступними умовами: участь у закупівлі пов’язаних осіб, або ж змова учасників місцевої закупівлі забороняється. У разі виявлення таких фактів, результати закупівлі будуть відмінені або договір з відповідним постачальником буде достроково розірвано в односторонньому порядку з поверненням всього отриманого таким постачальником за договором та відшкодуванням збитків завданих Організації.

 

Посадові особи замовника, уповноважені здійснювати зв’язок з постачальниками: 
Юлія Сергійко - координатор проекту 

e-mail: [email protected]

Номер телефону: (+380932165222)  

Адреса: вул. Набережно-Лугова, буд. 4 (ресепшн Ніко-центр), м. Київ  

З повагою, 

Пол Томас Найленд, директор

 

Юлія Сергійко, координатор проекту

 

Контакти

  • Юлія Сергійко - координатор проекту e-mail: [email protected] Номер телефону: (+380932165222)

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.