bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс цінових пропозицій на закупівлю товарів для маніпуляційного кабінету
30.08.2020

Громадська організація «Покоління «ЗЕД» звертається до постачальників із проханням надати комерційні пропозиції  щодо закупівлі товарів, перелік яких додається у технічному завданні в рамках проєкту «Вплив мешканців громади на якість медичних послуг в Красноріченській ОТГ», який реалізується в межах  Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Просимо Вас надати інформацію та пропозицію щодо Ваших товарів згідно технічного завдання (Додаток 1- Лот №1- не медичні товари) та Додаток 2 – Лот №2 – медичне обладнання) або на Вашому фірмовому бланку, до якого слід додати скан-копії Ваших реєстраційних документів (виписка з ЄДР та довідка з реєстру платників єдиного податку).

Звертаємо Вашу увагу, що умови оплати за товари – це безготівковий переказ, бажано 2-ма траншами: передплата 70% та оплата після отримання товару 30%.

Відповідь на вищенаведену інформацію просимо надати в електронному вигляді на електронну пошту [email protected] до 13 вересня 2020 року.

 Дякуємо за розуміння та сподіваємося на плідну співпрацю.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.