bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс на закупівлю наборів реагентів для імуноферментного аналізу
27.08.2020

Міжнародна організація РАТН, Організатор Конкурсу, впроваджує в Україні Проект «Підтримка зусиль у протидії туберкульозу в Україні» («Support TB Control Efforts in Ukraine») за кошти Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) з метою зниження тягаря ТБ в Україні шляхом профілактики, раннього виявлення захворювання і належного лікування хворих на ТБ, ХР ТБ і ко-інфекції ТБ / ВІЛ; а також надання допомоги країні для забезпечення потреб консолідованої національної відповіді на спалах COVID-19 та посилення протидії у разі виникнення інших спалахів і надзвичайних загроз.

В рамках Проекту РАТН оголошує відкритий конкурс на відбір компанії для закупівлі наборів реагентів для імуноферментного аналізу (ІФА) для виявлення антитіл до нового коронавірусу 2019 (SARS-CoV-2) у зразках сироватки або плазми крові людини, і цим запрошує Вас надати цінові пропозиції. Докладніший опис приводиться в Технічному завданні, що додається.

Кінцевим терміном для отримання пропозицій Організатором встановлюється 4 вересня 2020 року, 16:00 за місцевим часом. Пропозиції, які надійдуть пізніше зазначеного терміну, до розгляду не приймаються.

Кандидата-переможця конкурсу буде обрано на засіданні комісії, яке, як очікується, відбудеться не пізніше 11 вересня 2020 року. Оприлюднення інформації щодо переможця відбудеться протягом 5 (п’яти) робочих днів після офіційного затвердження переможця конкурсною комісією.

Бажаємо Вам успіху!

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.