bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Міні-гранти до тижнів активних дій проти дискримінації Fare «Футбольний Народ»
26.08.2020

Пул малих грантів до €500 має на меті підтримку заходів на місцевому та регіональному рівні, спрямованих на протидію всім формам дискримінації, сприянню соціальній інтеграції меншин та використовують футбол для об’єднання людей різних громад. 

Тижні #FootballPeople об’єднують вболівальників, клуби, гравців, групи меншин та дискриміновані спільноти в боротьбі за рівність та включення. Цього року тижні проходитимуть з 8 по 22 жовтня 2020 року.

Цей період мобілізує понад 150 000 людей у по всьому світі за розмаїття та включення. Буде проведено понад 2000 заходів у більш, ніж 50 країнах. #FootballPeople - найбільша кампанія за позмтмвні соціальні зміни у футболі.

Незалежно від вашої ролі у футболі - це можливість діяти разом проти расизму, сексизму, гомофобії та для включення, розмаїття та змін.

Діяльність повинна відповідати одній або більше з наступних цілей:

- Боротьба з дискримінацією у футболі

- Відзначення розмаїття у футболі

- Поліпшення представництва меншин та жінок у футболі

- Розробка ідей та нових практик, які б допомогли протидії соціальному виключенню меншин, біженців та мігрантів

- Використовують футбол як інструмент для розширення можливостей, соціального включення та освіти

Які заходи можуть бути підтримані?

Запропоновані заходи повинні зайняти чітку позицію проти дискримінації у футболі та популяризувати спорт як інструмент для включення меншин, мігрантів, біженців та ВПО. Fare надаватиме пріоритет діяльності, яка активно залучає та сприяє включенню та розширенню можливостей мігрантів, етнічних меншин, біженців, шукачів притулку, жінок, ЛГБТ-спільноти чи людей з інвалідністю.

Усі заходи, що підтримуються в рамках схеми малих грантів, повинні бути здійснені протягом тижня #FootballPeople у жовтні 2020 року, використовуючи брендинг #FootballPeople.

Fare заохочує заявників розвивати ідеї для нових заходів та шукати інноваційні форми активізму для залучення людей та підвищення обізнаності про дискримінацію. Будь креативним! 

Подумайте про інноваційні заходи, можливості онлайн-активізму зважаючи на небезпеку пандемії Covid-19. 

Хто може подати заявку?

Схема малих грантів відкрита для всіх формально зареєстрованих чи нефформальних груп чи організацій, які хочуть боротися з дискримінацією у футболі та суспільстві за допомогою футболу.

Як ми можемо подати заявку і на скільки?

Максимальне фінансування за схемою малих грантів - 500 євро. Fare заохочує заявників шукати додаткові способи фінансування, щоб сприяти формуванню більших бюджетів.

Ви можете подати заявку на грант, заповнивши онлайн-форму англійською мовою.

Кінцевий термін подачі заявок - 31 серпня 2020.

Як і коли ми отримаємо гроші?

Успішні заявники будуть повідомлені про суму фінансування у вересні електронною поштою. Грант буде перераховано на ваш банківський рахунок після того, як ви організували свій захід та надіслали короткий онлайн-звіт та фотографії з високою роздільною здатністю.

З питаннями та ідяеями звертайтесь англійською мовою на адресу [email protected]  

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.