bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер із закупівлі послуг на створення анімаційного фільму для дітей на правову тематику
25.08.2020

Громадська організація «АСОЦІАЦІЯ РОЗВИТКУ СУДДІВСЬКОГО САМОВРЯДУВАННЯ УКРАЇНИ» (далі – організатор тендеру) в рамках грантового проекту «Ефективне врядування і залучення громадян у східній Україні», що реалізується за підтримки Програми ООН із відновлення та розбудови миру, оголошує Відкритий тендер на створення анімаційного фільму для дітей на правову тематику.

 

Дата оголошення про тендер: 25.08.2020 р.

Термін подання тендерних пропозицій: до 18:00 08.09.2020 р.

 

Предметом закупівлі є послуги, а саме: створення анімаційного фільму для дітей на правову тематику «Їжак проти Рака» із серії «Справедливці».

Надання послуг повинно включати, зокрема, надання наступних послуг:

1) препродакшн (режисерська робота, підготовка сценарію (апробація), створення моделей персонажів, розшифрування (розкадровка) звуку тощо);

2) озвучення ролику (робота звукорежисера, акторів, вартість майнових авторських прав на музику тощо);

3) продакшн (безпосереднє створення анімації);

4) постпродакшн (дизайн, композит, рендеринг тощо).

Тендерна пропозиція Учасника може включати також інші послуги, які необхідні для надання послуг, що становлять предмет закупівлі.

Попередня орієнтовна тривалість анімаційного фільму: 5 хвилин (п’ять хвилин).

Технічні вимоги до результату: електронний файл формату MP 4, із розширенням H.264, AAC.

 

Строк надання послуг: протягом 160 календарних днів від дати підписання Договору поставки.

У вартість послуги, яка буде запропонована Учасником, повинно бути включено всі витрати, в тому числі адміністративні.

 

Вимоги до постачальника послуг – Учасника тендеру

До участі у тендері запрошуються суб‘єкти підприємницької діяльності (юридичні особи або фізичні особи-підприємці), які відповідають наступним вимогам:

- належним чином зареєстровані за законодавством України;

- мають КВЕД 59.11 Виробництво кіно- та відеофільмів, телевізійних програм;

- мають досвід роботи у сфері створення анімаційних фільмів (в пріоритеті – створення дитячих анімаційних фільмів) – щонайменше 1 фільм.

 

Учасник тендеру надає організатору тендера наступні документи:

  1. Копія документу, що підтверджує державну реєстрацію (виписка та/або витяг та/або свідоцтво, довідка Держкомстатистики);
  2. Копія документу, що підтверджує податковий статус (витяг з відповідного реєстру);
  3. Копія паспорту та картки РНОКПП (у разі ФОП);
  4. Тендерна пропозиція, заповнена за зразком, що додається;
  5. Оригінал Рахунка-фактури;
  6. Зразок договору надання послуг;
  7. Детальна цінова пропозиція Учасника (згідно із зразком);
  8. Та інші документи, які Учасник вважає за необхідне надати.

 

Істотні критерії (умови) відбору тендерних пропозицій:

  1. Відповідність учасника кваліфікаційним вимогам тендерного оголошення;
  2. Відповідність поданих документів умовам тендерного оголошення;
  3. Якість опису товару та відповідність очікуванням організатора;
  4. Прийнятна ціна, умови оплати та умови надання послуг;
  5. Досвід Учасника, його відповідність предмету закупівлі.

 

Тендерні процедури

Запитання щодо тендеру можна надсилати в електронному вигляді за електронною адресою [email protected] до 04.09.2020 року.

До участі у відборі тендерних пропозицій допускаються тендерні пропозиції, які повністю відповідають умовам цього тендерного оголошення.

Тендерні пропозиції, мають бути чинними та не підлягатимуть внесенню змін з боку Учасників тендеру, що їх подали, до повного завершення надання послуг.

 

Тендерні документи повинні бути складені українською мовою, підписані уповноваженою особою Учасника та засвідчені печаткою (за наявності) до 18:00 08.09.2020 року із зазначенням на конверті назви постачальника (Учасника тендеру), “Відкритий тендер: надання послуг”, назви проєкту («Ефективне врядування і залучення громадян у східній Україні»), назви організатора тендеру («Громадська організація «АСОЦІАЦІЯ РОЗВИТКУ СУДДІВСЬКОГО САМОВРЯДУВАННЯ УКРАЇНИ») та адреси, куди надається/надсилається:«04205, м. Київ, просп. Оболонський, 12, кв. 136» (якщо надсилається Укрпоштою) або «04071, м. Київ, вул. Межигірська, буд. 5, оф. 15» (якщо передається наручно).

Тендерні документи повинні бути відправлені Укрпоштою за адресою: 04205, м. Київ, просп. Оболонський, 12, кв. 136 або передані представнику організатора тендеру за адресою: 04071, м. Київ, вул. Межигірська, буд. 5, оф. 15.

Окрім цього Учасник зобов’язаний надіслати електронну версію тендерних документів (відскановані у форматі PDF) на електронну адресу [email protected] з темою листа «Вікритий тендер_ RPP/2020/07/054/AJ_назва Учасника».

Лише у разі виконання обох зазначених вимог (надсилання/передачі паперової та електронної версії документів) тендерні документи Учасника вважатимуться належним чином подані.

Всі тендерні пропозиції, отримані організатором після кінцевого терміну їх подання, а саме після 18:00 08.09.2020 року, розгляду не підлягатимуть.

Визначення переможця тендеру, відбудеться шляхом розгляду та перевірки наданих пропозицій на відповідність умовам тендеру, викладеним у тендерній документації. Перевага буде надана постачальнику, пропозиція якого відповідатиме зазначеним в тендерному оголошенні критеріям, пропонуватиме найнижчу ціну та міститиме посилання на подібний досвід Учасника. 

Результати тендеру будуть повідомлені організатором Учасникам тендеру шляхом надсилання відповідних повідомлень електронною поштою протягом не більше ніж трьох робочих днів з дати прийняття рішення про визначення переможців.  Дата засідання тендерного комітету для розгляду заявок та прийняття рішення має відбутися не пізніше 11.09.2020 року.

Додаткові застереження

Учасник цієї загальної процедури (відкритого тендеру) приймає до уваги та погоджується з тим, що організатор тендеру залишає за собою право вимагати від учасника тендеру додаткові документи та/або інформацію, що підтверджують відповідність окремих положень документів вимогам та умовам цього тендерного оголошення.

Учасник цієї загальної процедури (відкритого тендеру), надсилаючи документи для участі у загальній процедурі (відкритому тендері) за цим тендерним оголошенням, підтверджує своє розуміння та згоду з тим, що організатор тендеру може відхилити його тендерну пропозицію у випадку, якщо пропозиції інших учасників міститимуть більш вигідні умови, та що організатор тендеру не обмежений у прийнятті будь-якої іншої пропозиції з більш вигідними для нього умовами.

 

Виконавчий директор                                                                                               Зозуля Н.О.

Громадська організація 

АСОЦІАЦІЯ РОЗВИТКУ СУДДІВСЬКОГО 

САМОВРЯДУВАННЯ УКРАЇНИ”

Телефон: +380930556127

Ел. пошта: [email protected]

(Тендерне оголошення із зразками документів, що вимагаються від Учасників, додається).

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.