bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на виготовлення десяти відеороликів
20.08.2020

Український Жіночий Фонд (УЖФ) повторно оголошує тендер на виготовлення десяти відеороликів, які відображатимуть історії успіху проєкту «Жінки просувають зміни, відновлення миру і запобігання конфліктам на регіональному рівні в Україні» («Рівність заради безпеки»). Проєкт виконує Український Жіночий Фонд за підтримки Європейського Союзу в п’яти областях України.

Завдання:

Виготовити десять відеороликів, які покажуть результати впровадження проєкту в пілотних областях. Очікується, що буде створено по два відеоролика з кожної із областей – Вінницької, Хмельницької, Дніпропетровської, Луганської та Запорізької.

Логлайн 1: Історія успіху має показувати зміни, яких вдалося досягти завдяки діяльності регіональної Коаліції 1325 та/або проєктів, реалізованих громадськими організаціями в рамках роботи коаліції за підтримки УЖФ на прикладі конкретної історії. 

Логлайн 2: Історія успіху має показувати зміни, як результат комунікаційної кампанії регіональної  Коаліції 1325 на прикладі конкретної історії, але водночас має проглядатися системність та сталість перетворень.

Термін подання тендерних пропозицій: 31.08.2020 до 18:00.

Технічне завдання – в Додатку 1.

Вимоги до надавача послуг – учасника тендеру

До участі у тендері запрошуються суб’єкти підприємницької діяльності, належним чином зареєстровані за законодавством України: надавачі послуг, що мають  досвід роботи у відповідній сфері, відповідні КВЕД для надання послуг; мають можливість надати оригінали супроводжуючих документів з печаткою та підписом в 3-х екземплярах (договір надання послуг, рахунок-фактура, акт виконаних робіт).

Учасники тендеру надають організаторам наступні документи:

  1. Заповнену форму тендерної пропозиції, яка містить інформацію щодо досвіду Виконавця та розрахунок вартості послуг (Додаток 2);
  2. Концепцію для одного відеоролика та робочий план із виготовлення 1 відеоролика (Додаток 3) з урахуванням технічного завдання (Додаток 1).
  3. Документи, що підтверджують державну реєстрацію ФОП та номер і назву КВЕДу/ів, за якими надаватимуться послуги.

Істотні критерії (умови) відбору тендерних пропозицій:

Пропозиції будуть оцінені на основі якості послуг (40% ваги), кваліфікації команди (30% ваги) та вартості (30% ваги).

Якість пропозиції буде оцінюватися виходячи з наступного:

  • попередній досвід подібних завдань, принаймні один подібний проєкт;
  • здатність генерувати та впроваджувати креативні ідеї, підтверджена відповідним портфоліо;
  • можливість виконання роботи у визначені часові терміни з дотриманням дедлайнів;
  • розуміння проблем ґендерної рівності.

Тендерні процедури

Запитання щодо тендеру можна надсилати за електронною адресою [email protected] до 24.08.2020 року. Відповіді на запитання будуть виставлені наступного дня 25.08.2020 за посиланням https://www.uwf.org.ua/news/11896

До участі у відборі тендерних пропозицій допускаються пропозиції, які повністю відповідають умовам цього оголошення. Тендерні документи повинні бути складені українською мовою, підписані уповноваженою особою учасника та засвідчені печаткою (за наявності) та у відсканованому (електронному вигляді, у форматі PDF, а частина із портфоліо – в документі із активними посиланнями) надіслані учасником організатору тендеру до 18:00 31.08.2020 року на електронну адресу [email protected] з темою листа «Тендер_виготовлення 10 відеороликів».

Всі тендерні пропозиції, отримані організатором після кінцевого терміну їх подання, а саме після 18:00 31 серпня 2020 року, розгляду не підлягатимуть.

Визначення переможців відбуватиметься у два етапи: організатор попередньо визначить потенційних переможців після фінансової та технічної оцінки запропонованих тендерних пропозицій згідно з істотними критеріями (умов) відбору, які зазначені у даному тендерному оголошенні, але остаточне рішення щодо відбору постачальника послуг прийме після персональної зустрічі з кожним потенційним переможцем, але не пізніше 8.09.2020 року.

Результати тендеру будуть повідомлені організатором учасникам тендеру шляхом надсилання відповідних повідомлень електронною поштою протягом не більше, ніж трьох робочих днів з дати прийняття рішення про визначення переможців.

Додаткові погодження

Учасник тендеру бере до уваги та погоджується з тим, що організатор тендеру залишає за собою право вимагати від учасника тендеру додаткові документи та/або інформацію, що підтверджують відповідність окремих положень документів вимогам та умовам цього тендерного оголошення.

Учасник тендеру, надсилаючи документи для участі у загальній процедурі за цим тендерним оголошенням, підтверджує своє розуміння та згоду з тим, що організатор тендеру може відхилити його тендерну пропозицію у випадку, якщо пропозиції інших учасників міститимуть більш вигідні умови, та що організатор тендеру не обмежений у прийнятті будь-якої іншої пропозиції з більш вигідними для нього умовами.

ЗАВАНТАЖИТИ ДОДАТКИ

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.