bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Всеукраїнський конкурс розслідувань корупції на закупівлях Covid-19
18.08.2020

На цьому тижні ми оголосили всеукраїнський конкурс розслідувань корупції на закупівлях Covid-19. Конкурс реалізується в рамках проекту Карта коронавірусних закупівель завдяки фінансовій підтримці Посольства Великої Британії в Україні в рамках проєкту “Антикорупційні розслідування закупівель COVID-19”. 

Мета конкурсу - проведення розслідувань по всій Україні, які допоможуть виявити порушення і притягнути винуватців до відповідальності.

Умови прості: розслідування корупційних схем коронавірусних закупівель київської, львівської, харківської та одеської областей. 

Наші юристи, аналітики та експерти у сфері моніторингу закупівель надаватимуть усю необхідну допомогу в ході проведення розслідувань. А за результатами конкурсу буде обрано 4 найкращих розслідувань - на переможців чекатиме грошова винагорода 

Долучайтеся до проекту і давайте разом проведемо класні розслідування! 

Для реєстрації заповніть форму за посиланням: https://forms.gle/GhRqXAQ7jCQXtJ3N7

Додатково будемо вдячні за поширення інформації! 

З уточненнями або запитаннями звертайтесь на електронну адресу Штабу: shtab.net@gmail.com або пишіть нам на сторінку Фейсбук.

Термін подачі заявки спливає: 20 серпня

_____

Додаткова інформація: 

Антикорупційний штаб – це громадська організація, метою якої є запобігання і протидія корупції, а також зменшення толерантності до корупції серед населення. 

Карта коронавірусних закупівель - це інтерактивна карта для перевірки витрат бюджетних коштів на боротьбу з коронавірусною інфекцією. Дані карти охоплюючи всю Україну – від столиці до найменших сіл.

Перевірити лікарню можна за посиланням: https://covid.shtab.net/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.