bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на закупівлю підйомника для офісу
07.08.2020

ГРОМАДСЬКА СПІЛКА «ЛУГАНСЬКА АСОЦІАЦІЯ ОРГАНІЗАЦІЙ ОСІБ З ІНВАЛІДНІСТЬЮ» (далі ГС “ЛОАООІ”) та Програма ООН з відновлення та розбудови миру в межах Угоди про надання гранту RPP/2020/04/034/COVID цим оголошенням запрошує суб’єктів підприємницької діяльності з доброю репутацією прийняти участь у тендері на закупівлю товарів/обладнання, а саме
Підйомник вертикальний для маломобільних груп населення (більш детальний опис та характеристики в ТЗ) для офісу ГО “ЛОАООІ” та доступу людей з інвалідністю до Депсоцзахисту Луганської області.

Підрядники мають бути офіційно зареєстровані для здійснення відповідної діяльності на території України, мати відповідні КВЕД, повинні мати досвід проведення подібних робіт/ надання товарів чи послуг. Тендерну документацію можна безкоштовно отримати за такою адресою: місто Сєвєродонецьк, проспект Гвардійський б. 101, офіс 101.

Пропозиції повинні залишатися чинними впродовж 60 (шістдесяти) днів з дати розкриття Конкурсних пропозицій і повинні бути в запечатаному конверті доставлені за вищенаведеною адресою до 11:00 3 вересня 2020 року, а також в електронному вигляді повний пакет документів має бути надіслано на пошту [email protected], після чого вони будуть розкриті у присутності наявних учасників тендеру. Конкурсні пропозиції, надані пізніше встановленого терміну неприймаються і повертаються учасникам тендеру нерозкритими.

Зацікавлені підрядники можуть отримати додаткову інформацію за посиланням (посилання на гугл диск з завантаженим ТЗ: https://drive.google.com/drive/folders/1wZtNc_0dn5k8HfRAxbT91gvy6wsowDuA?usp=sharing) або за адресою, зазначеною вище або за електронною поштою: [email protected]

Дякуємо за розуміння та сподіваємося на плідну співпрацю.

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.