bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс заявок на підвищення стійкості, адаптивної здатності, інновацій та навчання ОГС
25.08.2020

Міжнародна організація Pact оголошує конкурс проектних заявок на фінансування в рамках Програми сприяння громадській активності «Долучайся!». Дедлайн - 4 вересня 2020 року.

Цей конкурс оголошується як публічне повідомлення з метою забезпечення рівних можливостей у поданні заявок на фінансування для усіх зацікавлених громадських благодійних організацій, зареєстрованих в Україні.

Програма «Долучайся!» надаватиме підтримку через Стабілізаційний фонд, щоб посилити фінансову підтримку адвокаційної роботи ОГС через механізм, який може бути поширений та адаптований до відповідних місцевих умов. Фонд забезпечуватиме поточні потреби, що виникли внаслідок безпрецедентного впливу пандемії COVID-19, водночас закладаючи основи для більш довготривалих механізмів підтримки адвокаційної роботи в Україні.

Мета

Загальною метою Стабілізаційного фонду є вирішення проблем врядування – в царині прозорості уряду та соціальної інклюзії на регіональному та місцевому рівнях – через підвищення організаційної стійкості і адаптивної здатності, інновації і навчання ОГС. Фонд реагує на поточні потреби, що виникли внаслідок безпрецедентного впливу пандемії COVID-19., водночас закладаючи основи для більш довготривалих механізмів підтримки інформаційно-просвітницької роботи в Україні.

Завдання

  • Підтримка стратегічного розвитку організацій у напрямку забезпечення можливості гнучко реагувати на непередбачувані події
  • Масштабування успішних пілотних проєктів, розпочатих у результаті адаптації до епідемії COVID-19.
  • Поглиблення організаційного навчання

Очікувані результати

  • Підвищення операційної стійкості
  • Підвищення фінансової стійкості
  • Підвищення рівня кризового лідерства, як зовнішнього, так і внутрішнього
  • Підвищення ступеню підзвітності керівництва рядовим членам суспільства щодо бенефіціарів/зацікавлених груп
  • Здійснення технологічного поступу
  • Сприяння розвитку четвертого сектору

Критерії відповідності

  • Офіційно зареєстровані в Україні ОГС із стійкою організаційною структурою та операційною спроможністю, які працюють на обласному, районному або міському рівні;
  • Досвід консолідації та координації регіональних і місцевих мереж, охоплення громадян;
  • Досвід адвокації та просування демократичних реформ на регіональному та/або місцевому рівнях;
  • Досвід у здійсненні громадського нагляду та моніторингу демократичних реформ;
  • Номер DUNS (дев’ятизначний ідентифікаційний номер, необхідний для ведення усіх видів діяльності, пов’язаних із закупівлями). Номер DUNS не вимагається для подання заявки, однак вимагатиметься на етапі укладання договору про надання гранту;
  • Спроможність реалізувати проєкт у період з 1 жовтня 2020 р. до 30 червня 2021 р.

Обсяг фінансування

Pact має намір надати гранти загальною сумою в 150 тис. дол. США на період до дев’яти місяців. Pact передбачає присудити успішним заявникам 4-6 грантів (середня сума гранту становитиме до 30 тис. дол. США).

Дата закінчення прийому проектних заявок

Заявки приймаються до 24:00 4 вересня 2020 р. на адресу ел. пошти [email protected]. У темі повідомлення повинно бути зазначено «Заявка на конкурс P4767-2020-09».  Будь-яка заявка, одержана після вказаної вище дати й часу, може вважатися невідповідною умовам конкурсу. Pact не прийматиме заявки у паперовому вигляді.

Мінімальний прийнятний пакет документів по заявці повинен складатися з такого: (1) заявка, (2) бюджет, (3) описовий бюджет, (4) підтвердження юридичного статусу. Необхідні форми слід завантажити за посиланням https://pactworld.box.com/v/StabilityFund

Очікувана дата присудження: 1 жовтня 2020 р.

Зверніть увагу!

  • У рамках цього конкурсу Pact не може надавати гранти комерційним організаціям, політичним партіям, урядовим організаціямі окремим особам.
  • Заявникам повідомлять про стан розгляду їхньої заявки письмово електронною поштою.
  • Рішення Програмного грантового комітету є остаточними і не підлягають перегляду.
  • Подані заявки не повертаються і не розглядаються повторно.
  • Неповні заявки не розглядатимуться.

Запитання?

Просимо ознайомитися із повним текстом оголошення за посиланням https://pactworld.box.com/v/StabilityFund, щоб знайти інформацію щодо визначення проблеми, на вирішення якої спрямований цей конкурс, прикладів можливих проектних заходів, якому типу ініціатив буде надано перевагу, географічного покриття, застережень, вимог до формату та змісту заявки, бюджету, процесу  та критеріїв оцінювання, умов майбутніх грантових договорів тощо.

Якщо після цього у вас все одно залишаться запитання, то їх можна надіслати на адресу ел. пошти [email protected] до 17 серпня 2020, 24:00. У темі повідомлення повинно бути зазначено: «Запитання до конкурсу грантів P4767-2020-09 — коротко назва організації, що задає запитання».  Відповіді на запитання буде надано до 19 серпня 2020 р. (включно)

Джерело

Коментарі

Олена Агафонова    1349 днів тому   #  

Цікаво, що майже всі гранти підтримують сталі, досвічені організації...А молодим, що не мають історії та великого досвіду що робити? Або існувати по принципу "спасение утопающих, дело рук самих утопающих",, по типу, хто випливе, той молодець, а інші хай тонуть...Радує тцльки одне, що ми з Донбасу, бачили все і гради над головіами, і хліб на неділю буханку на сім'ю, і без комунікацій жили, то ми виживемо якось)
А досвіченим, бажаю успіху та процвітання та не забувати, звідки вони вийшли

  •   Пiдписатися на новi
Володимир Касаткін    1337 днів тому   #  

Молодим організаціям потрібно об'єднуватись з досвідченими, та набувати досвід.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.