bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурсний відбір на встановлення сонячної елекстростанції в Баранівці
31.07.2020

Це включає  надання обладнання, товарів і матеріалів, а також виконані транспортні, монтажні, пусконалагоджувальні та інші необхідні роботи і послуги.

Місце встановлення сонячної електростанції – будівля міжшкільного ресурсного центру за адресою: Житомирська область, м.Баранівка, вул.Звягельська, 7Е.

Очікувана вартість комплексу сонячної електростанції – 265 000 (двісті шістдесят п’ять тисяч гривень 00 коп) гривень (з урахуванням усіх податків, зборів та обов’язкових платежів).

Кінцевий термін подання конкурсних пропозицій – 14 серпня 2020, 13 год. 00 хв.

Конкурсна пропозиція подається учасником конкурсного відбору або особисто за юридичною адресою організатора (Житомирська область, м.Баранівка, вул.Звягельська, 7Е), або в електронному вигляді на електронну поштову скриньку організатора [email protected] з подальшим підтвердженням у паперовому вигляді на поштову адресу організатора рекомендованим листом: 12701, вул.Звягельська,7Е, м.Баранівка, Баранівський район, Житомирська область.

Умови конкурсного відбору наведені у конкурсній документації: https://cutt.ly/3s7p8fh

За роз’ясненнями щодо конкурсної документації та процедури конкурсного відбору можна звернутися листом на електронну поштову скриньку організатора конкурсного відбору ([email protected]) не пізніше ніж за 5 робочих днів до закінчення кінцевого терміну подання конкурсної пропозиції.

Встановлення сонячної електростанції відбувається у рамках проєкту «Просування сталих енергетичних рішень в громадах (приклади з практики)» за співпраці ГО “Екоклуб” і Баранівської міської ради за фінансування МЗС Норвегії.

Контакти

  • Мулявка Інна
  • ГО ”Екоклуб”
  •  www.ecoclubrivne.org

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.