bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на виготовлення анімаційного відеоролика
28.07.2020

Український Жіночий Фонд, реалізуючи компонент «Просування прав людини та гендерної рівності за допомогою мобілізації громад задля розширення можливостей» в рамках Програми ООН із відновлення та розбудови миру в східних регіонах України, оголошує тендер на виготовлення анімаційного відеоролика. 

Завдання: створити анімаційний відеоролик, який зможе розкрити сутність методології Мобілізації громад для розширення можливостей (Community Mobilization for Empowerment або CME), яка є алгоритмом дій і складається з 10 кроків, та показати значення для розвитку громади кожного із них. Методологія СМЕ пропонує покрокову інструкцію, яка дозволяє мобілізувати всіх громадян – жінок і чоловіків – дати їм можливість висловити свою думку і сприяє тому, щоб місцеві органи влади приймали рішення з урахуванням принципів дотримання прав людини і гендерної рівності.

Відеоролик має донести до аудиторії наступне:

  • розкрити суть кожного із десяти кроків методології Мобілізації громад;
  • допомогти зрозуміти їхнє практичне застосування;
  • продемонструвати цінність СМЕ для громади;
  • показати роль кожної зацікавленої сторони у цьому процесі;
  • наголосити на необхідності активної участі жінок та чоловіків, особливо з вразливих груп населення, у процесах управління громадою;
  • продемонструвати успішні результати реалізації методології на практичних прикладах;
  • надихнути та мотивувати усі зацікавлені сторони на поширення підходу СМЕ.

 Більш детальний бриф буде надано компанії-переможниці після завершення процедури тендеру. 

Дата оголошення тендеру: 27.07.2020

Термін подання тендерних пропозицій: 07.08.2020

Технічне завдання - в Додатку 1. 

Вимоги до надавача послуг – учасника тендеру

До участі у тендері запрошуються суб’єкти підприємницької діяльності, належним чином зареєстровані за законодавством України: надавачі послуг, що мають  досвід роботи у відповідній сфері, відповідні КВЕД для надання послуг; мають можливість надати оригінали супроводжуючих документів з печаткою та підписом в 3-х екземплярах  (договір надання послуг, рахунок-фактура, акт виконаних робіт). 

Учасники тендеру надають організаторам  наступні документи:

  1. Заповнену форму тендерної пропозиції, яка містить інформацію щодо досвіду Виконавця та розрахунок вартості послуг (Додаток 2);
  2. Концепцію для одного відеоролика та робочий план із виготовлення 1 відеоролика (Додаток 3) з урахуванням технічного завдання (Додаток 1).
  3. Документи, що підтверджують державну реєстрацію ФОП та номер і назву КВЕДу/ів, за якими надаватимуться послуги.

Істотні критерії (умови) відбору тендерних пропозицій:

Пропозиції будуть оцінені на основі якості послуг (40% ваги), кваліфікації команди (30% ваги) та вартості (30% ваги).

Якість пропозиції буде оцінюватися виходячи з наступного:

  • попередній досвід подібних завдань, принаймні один подібний проєкт;
  • здатність генерувати та впроваджувати креативні ідеї, підтверджена відповідним портфоліо;
  • можливість виконання роботи у визначені часові терміни з дотриманням дедлайнів;
  • розуміння принципів ґендерної рівності.

 Тендерні процедури

Запитання щодо тендеру можна надсилати за електронною адресою [email protected] до 31.07.2020 року. Відповіді на запитання будуть виставлені наступного дня 31.07.2020 за посиланням  https://www.uwf.org.ua/news/11885

 До участі у відборі тендерних пропозицій допускаються тендерні пропозиції, які повністю відповідають умовам цього тендерного оголошення. Тендерні документи повинні бути складені українською мовою, підписані уповноваженою особою учасника та засвідчені печаткою (за наявності) та у відсканованій версії (у форматі PDF) надіслані учасником організатору тендеру до 07.08.2020 року на електронну адресу [email protected] з темою листа «Тендер_виготовлення відеоролика».

Всі тендерні пропозиції, отримані організатором після кінцевого терміну їх подання, а саме після 18.00 7 серпня 2020 року, розгляду не підлягатимуть. 

Визначення переможців відбуватиметься у два етапи: організатор попередньо визначить потенційних переможців після фінансової та технічної оцінки запропонованих тендерних пропозицій згідно з істотними критеріями (умов) відбору, які зазначені у даному тендерному оголошенні, але остаточне рішення щодо відбору постачальника послуг прийме після персональної зустрічі з кожним потенційним переможцем, але не пізніше 12.08.2020 року. 

Результати тендеру будуть повідомлені організатором учасникам тендеру шляхом надсилання відповідних повідомлень електронною поштою протягом не більше, ніж трьох робочих днів з дати прийняття рішення про визначення переможців. 

Додаткові погодження

Учасник тендеру бере до уваги та погоджується з тим, що організатор тендеру залишає за собою право вимагати від учасника тендеру додаткові документи та/або інформацію, що підтверджують відповідність окремих положень документів вимогам та умовам цього тендерного оголошення. 

Учасник тендеру, надсилаючи документи для участі у загальній процедурі за цим тендерним оголошенням, підтверджує своє розуміння та згоду з тим, що організатор тендеру може відхилити його тендерну пропозицію у випадку, якщо пропозиції інших учасників міститимуть більш вигідні умови, та що організатор тендеру не обмежений у прийнятті будь-якої іншої пропозиції з більш вигідними для нього умовами. 

 Додатки до тендеру

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.