bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендерне оголошення про проведення відкритого тендеру із закупки комп’ютерного обладнання
23.07.2020

ГО “Моя новопсковщина” в межах грантового прєкту “На захисті дитини”, що реалізується за підтримки ООН із відновлення та розбудови миру, оголошує відкритий тендер на закупівлю комп’ютерного обладнання.

2. Дата оголошення: 23 червня 2020 року.

3. Термін подання тендерних пропозицій 12-00 07 серпня 2020 року.

4. Предметом закупівлі є комп’ютерне обладнання. Детальну специфікацію та інструкцію для подачі на тендер можна завантажити за посиланням вказанним у контакній інформації. Тендерну документацію також можна безкоштовно отримати за адресою: пров. Історичний, 2, смт. Новопсков, Новопсковській район, Луганської області, або за запитом на електронну адресу. 

5. Вимоги до постачальника товарів/послуг учасника тендеру. 

До участі у тендері запрошуються суб’єкти підприємницької діяльності, належним чином зареєстровані за законодавством України: постачальники що мають досвід роботи у відповідній сфері 3 роки, відповідні КВЕД для здійснення запитуваної діяльності, можливість здійснити поставку обладнання гарної якості і відповідний строк та можливість надати орігінали супроводжуючих документів з печаткою та підписом.

6. Пропозиції повинні залишатися чинними впродовж 60 (шестдесяти) днів з дати розкриття тендерних пропозицій. Пропозиції мають бути надіслани в орігіналі в запечатаному вигляді за адресою: пров. Історичний,2, смт.Новопсков, Новопсковській район, Луганської області, а також надіслані електронною поштою на електронну адресу [email protected] вказавши в темі ліста “RPP/2020/02/015/СР: тендер, назва організації - учасника” не пізніше ніж 12-00 7 серпня 2020 року, після чого вони будуть розкриті у присутності наявних учасників тендеру. Тендерні Пропозиції надані пізніше встановленного терміну не приймаються і повертаються учасниками тендеру нерозкритими. 

Зацікавлені постачальники можуть отримати додаткову інформацію за адресою зазначеною вище, за телефоном +380508578858 або ел.поштою [email protected]

Контакти

  • https://drive.google.com/drive/folders/0B9vBENnE5zVBSlk0LU1Ca0FwcEE?usp=sharing

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.