bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Другий раунд конкурсу проектів співпраці бібліотек з місцевими громадами
16.04.2010

Маєте ідею доброї справи, успіх якої вимагає роботи з комп’ютером та Інтернетом? Сучасна обладнана бібліотека – це сприятливий простір для реалізації вашого потенціалу. Складайте план дій, згуртовуйте однодумців, і втілюйте в життя свої проекти!

В конкурсі можуть брати участь всі публічні бібліотеки України. Для того, щоб взяти участь у конкурсі, заповніть пакет документів, який можна завантажити з веб-сайту програми «Бібліоміст».

Форму заявки також взяти у регіонального представника програми «Бібліоміст» у Вашій області.

Заявка на участь у конкурсі та додатки мають бути складені відповідно до наданої форми. Повний комплект документів на участь у конкурсі повинен включати:
 

  • заповнену форму заявки;
  • робочий план проекту;  
  • бюджет проекту;
  • паспорт місцевої громади.

Заявка та усі додатки подаються українською мовою у друкованому вигляді у двох (2) примірниках (оригінал та копія) на адресу офісу IREX, до уваги Ганни Тараненко: вул. Саксаганського 36Д, 2-ий під’їзд, 5-ий поверх, м. Київ 01033.

Також заповнений пакет документів бажано надіслати на електронну адресу [email protected]. IREX підтвердить отримання заявки.

Заявки приймаються до 14 травня 2010 року (за поштовим штампом). Про результати конкурсу учасників повідомлять письмово. Короткий опис проектів-переможців буде розміщено на веб-сайті «Бібліомосту».

З питаннями з приводу конкурсу можна звертатися на електронну адресу [email protected] або за телефонами (044) 586-2780, 586-2781, 537-0604 (відділ розвитку організаційної спроможності).

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.