bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Закупівля медичних засобів індивідуального захисту
06.07.2020

Представництво Датської Ради у справах біженців в Україні оголошує закупівлю медичних засобів індивідуального захисту (маска - 4150 шт, санітайзер 250 ml - 45 шт.).

Звертаемося до вас від імені міжнародної, недержавної, гуманітарної організації Представництво Датської Ради у справах біженців в Україні (DRC), яка представляе інтереси донорів, та реалізує в Україні програми допомоги постраждалим від конфлікту і переміщеним особам. У зв’язку з цим DRC проводить закупівлі продуктів харчування, будівельних матеріалів, господарсько-побутових і гігієнічних товарів, одягу і взуття, канцелярії і так далі.

Запрошуємо вас подати комерційну пропозицію на медичні засоби індивідуального захисту.

Правила складання пропозицій, процес аналізу пропозицій і вибору постачальника описані в інструкції, що знаходиться на другій сторінці файлу форма комерційної пропозиції.

Ваша пропозиція має містити заповнену форму комерційної пропозиції з підписом і печаткою та технічний опис з фото пропонованих товарів у довільній формі.

Заповнена форма комерційної пропозиції повинна бути підписана уповноваженою особою та завірена печаткою. Всі сторінки пропозиції необхідно зазначити ініціалами.

Пропозицію необхідно подати до 15-00 10.07.2020

Пропозицію можна подати в запечатаному конверті за адресою вул. Центральна 26, Слов’янськ поштою, або особисто, або надіслати скан копію пропозиції за адресою: [email protected]

Скани повинні бути кольоровими і чіткими, невеликий текст повинен легко читатися. У темі повідомлення електронної пошти або на конверті необхідно вказати:

RFQ-UKR-2020-021 PPE masks and sanitizers 10.07.2020 15-00 [назва вашого підприємства].

Пропозиції, отримані після закінчення терміну подачі або за адресою електронної пошти, відмінною від зазначеної вище, розглядатися не будуть.

Всі питання щодо цього конкурсу необхідно надсилати електронною поштою за адресою

[email protected]

Просимо утриматися від дзвінків або візитів.

Переможець тендеру або переможці зобов’язуються підписати контракт за формою наданою ДРБ, невід’ємною частиною якого є Загальні умови закупівлі товарів та Етичні правила. Докладаємо дані документи для вашого ознайомлення.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.