bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відкритий тендер на підготовку шаблонів документів
22.06.2020

Починаючи з 16 червня 2020 року Всеукраїнська Мережі Доброчесності та Комплаєнсу (UNIC) розпочинає збір пропозицій від кандидатів у фахівці з розробки шаблонів документів для Мережі.

Як відомо, одним з основних завдань UNIC є покращення рівня комплаєнсу її учасників шляхом надання їм шаблонів необхідних політик, програм, пам’яток.

Так, в 2018 – 2019 роках Секретаріатом Мережі із залученням зовнішніх експертів, а також членів експертної групи та Комітету з питань доброчесності, було підготовлено десять шаблонів документів для використання учасниками UNIC.

На разі існує необхідність у підготовці ще трьох документів, які в подальшому використовуватимуться учасниками Мережі як шаблони, а саме:

  1. Політики щодо роботи з викривачами;
  2. Процедури проведення закупівель;
  3. Антикорупційних застережень до договорів.

Для підготовки документів Мережа шукає компанію, що має попередній досвід у виконанні подібних завдань та необхідні ресурси (експертів з відповідним рівнем кваліфікації), або фізичну особу-підприємця – експерта, який відповідає встановленим вимогам.

Заявка на участь у тендері має включати:

  1. Документи, що підтверджують державну реєстрацію юридичної особи, а також попередній досвід у цій сфері (у разі подання заявки фірмою чи консорціумом фірм);
  2. Персональне резюме виконавця, яке міститиме інформацію про попередній досвід в подібних проектах/ завданнях (не менше трьох прикладів) і контактну інформацію для Секретаріату Мережі;
  3. Фінансову пропозицію;
  4. Запропоновану методологію та робочий план.

Об’єм робіт та строки їх виконання, а також вимоги до кваліфікації та критерії оцінювання детальніше описані в Технічному завданні за ПОСИЛАННЯМ

Розгляд та оцінка тендерних пропозицій здійснюватиметься Секретаріатом Мережі, результати відбору будуть затверджені Виконавчим комітетом UNIC. Звертаємо увагу, що до розгляду прийматимуться лише заявки тих компаній/фізичних осіб, які відповідають вимогам, встановленим Технічним завданням.

Термін подання заявки – до кінця робочого дня 29 червня 2020 року. Заявки приймаються електронною поштою на адресу: [email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.