bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Гранти для виробників обладнання та інвентарю для бджільництва
19.06.2020

Проєкт USAID «Економічна підтримка Східної України» розпочинає прийом грантових заявок від виробників обладнання та інвентарю для бджільництва Луганської та Донецької областей, а також у Приазовському районі Запорізької області. 

Оголошення про прийом грантових заявок RFA- ERA -002

Розширення доступу до обладнання та інвентарю для малих і середніх підприємств (МСП), що займаються бджільництвом у Луганській, Донецькій та Запорізькій областях.

Проєкт USAID «Економічна підтримка Східної України»

Дата оголошення: 17 червня 2020 р.

Кінцевий термін подання заявок: 31 липня 2020 р.

Час закриття конкурсу: 23:59 за місцевим часом.

Компанія DAI Global LLC реалізує Проєкт Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Економічна підтримка Східної України». Це - п’ятирічна програма (2018-2023 рр.), яка покликана підтримати розвиток стійкої, інклюзивної, орієнтованої на зростання економіки на Сході України шляхом зміцнення як ринкових систем, так і соціальних мереж. Проєкт USAID «Економічна підтримка Східної України» (Проєкт USAID) фінансує діяльність, яка реалізується у партнерстві з місцевими неурядовими організаціями (НУО), а також суб’єктами державного і приватного секторів. Проєкт USAID «також підтримує діяльність, що передбачає спільне інвестування у малі та середні підприємства (МСП) з метою розвитку нових технічних навичок, виходу на нові ринки і забезпечення економічного зростання через використання сталих та інклюзивних бізнес-моделей.

Сектор бджільництва було визначено Проєктом USAID як пріоритетний для сільських громад у Східній Україні. Бджільництво – це бізнес, який можна успішно реалізовувати навіть у найвіддаленіших сільських громадах. Цей бізнес має зв’язок зі стійким світовим ринком через українських експортерів меду.

Проєкт USAID пропонує вжити заходів для того, щоб зробити ключове обладнання та інвентар для виробництва меду (вулики, бочки, причепи) доступними для бджолярів. Це буде стимулювати дрібних бджолярів до розширення розмірів своєї пасіки до більш економічно стійкого масштабу виробництва і зміцнить ринкові відносини між бджолярами і виробниками обладнання та інвентарю для бджільництва.

Внаслідок виконання грантів, що будуть надані за цим Оголошенням про прийом грантових заявок, будуть досягнуті такі цілі:

1)     збільшення виробництва обладнання та інвентарю для бджільництва регіональними виробниками з можливістю збільшення зайнятості на цих підприємствах;

2)     збільшення кількості дрібних пасічних господарств до більш ніж 100, зробивши їх більш економічно стійкими і продуктивними.

Метою Оголошення про прийом грантових заявок є отримання заявок від виробників обладнання та інвентарю для бджільництва. Ми шукаємо виробників дерев’яних, пластикових, пінополістирольних та поліуретанових вуликів, металевих бочок і причепів, які зацікавлені у збільшенні своєї клієнтської бази і продажів, пропонуючи бджолярам обладнання та інвентар зі знижкою. Усі заявники повинні мати виробничі приміщення та активи для пасіки, розташовані у підконтрольних уряду районах Донецької та Луганської областей або у Приазовському районі Запорізької області (Бердянський, Приморський, Приазовський, Якимівський, Мелітопольський, Токмацький, Чернігівський, Більмацький райони) України.

За результатами цього конкурсу, DAI має намір надати не менше 4 грантів протягом наступного року (в період з серпня 2020 по липень 2021 року або близько того) одному або декільком виробникам продукції бджільництва на максимальну суму 100 000,00 доларів США кожен грант (суми грантів будуть встановлюватися в доларах США, а виплати будуть здійснюватися в еквіваленті у національній валюті).  Максимальний строк виконання гранту становить один рік. 

 

Оголошення про прийом грантових заявок складається із супровідного листа і таких розділів:

     Розділ A – Інструкція щодо заповнення заявки на грант

     Розділ B – Спеціальні вимоги до виконання грантів

     Розділ C – Процес відбору

     Розділ D – Опис програми

Додатки:

  • Форма заявки (Додаток 1)
  • План роботи за проєктом (Додаток 2)
  • Прогнозований бюджет гранту та пояснення до бюджету (Додаток 3)
  • Анкета з фінансової спроможності та додатки (Додаток 4)
  • Перелік основних вимог щодо дотримання норм захисту навколишнього середовища
    (Додаток 5)
  • Обов’язкові стандартні положення і засвідчення, гарантії та інші заяви Реципієнта (Додаток 6)

Заявки мають бути подані в DAI Global LLC на адресу електронної пошти: [email protected] не пізніше 31 липня 2020 року до 23:59 за місцевим часом. Заявки та зміни до них мають подаватися в pdf форматі (переважно) або іншому електронному форматі. В темі електронного листа необхідно вказати назву організації, назву проєкту і номер Оголошення про прийом грантових заявок (заявка без зазначеної інформації не братиме участі в процесі оцінки).

Будь-які питання щодо цього Оголошення про прийом грантових заявок треба подавати у письмовому вигляді не пізніше 10 днів (до 21 липня 2020 року) до дати закриття Оголошення, зазначеної вище за адресою: [email protected] (тема: питання щодо RFA-ERA-002).

Детальний опис конкурсу, умови для подання заявок, критерії відбору та інше знаходяться у повному описі Оголошення  про прийом грантових заявок

Відео презентація умов цього Оголошення про прийом грантових заявок знаходиться за посиланням https://youtu.be/b8LOrWU8CgQ

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.