bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс з відбору НУО для надання комплексного пакету послуг
01.06.2020

Оголошення про конкурс для відбору НУО на одержання субгранту для надання комплексного пакету послуг з ВІЛ, ТБ та ВГС для людей в конфлікті з законом і надання послуг з ВІЛ серед спільнот ЛВІН та ЧСЧ в цивільному секторі. Дедлайн - 25 червня 2020 року.

Оголошення про відкритий конкурс для відбору неурядових організацій (НУО) на одержання субгранту для надання комплексного пакету послуг з ВІЛ, туберкульозу та вірусного гепатиту С для людей в конфлікті з законом та надання послуг з ВІЛ серед спільнот людей, які вживають ін’єкційні наркотики (ЛВІН), та чоловіків, які практикують секс з чоловіками (ЧСЧ), в цивільному секторі.

Міжнародна організація РАТН (далі – РАТН) оголошує відкритий конкурс з відбору НУО для надання комплексного пакету послуг з ВІЛ, туберкульозу та вірусного гепатиту С для людей в конфлікті з законом та надання послуг з ВІЛ серед спільнот людей, які вживають ін’єкційні наркотики (ЛВІН), та чоловіків, що практикують секс з чоловіками (ЧСЧ), в цивільному секторі в рамках проєкту «Заради життя» (Serving Life), що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та впроваджується РАТН.

Проєктний напрямок «Надання комплексного пакету послуг з ВІЛ, туберкульозу та вірусного гепатиту С для людей в конфлікті з законом та надання послуг з ВІЛ серед спільнот ЛВІН та ЧСЧ в цивільному секторі» складається з восьми (8) програмних модулів.  Кожен з програмних модулів включає певну зазначену кількість програмних компонентів:

  • Модуль 1. Впровадження комплексного пакету послуг з ВІЛ, ТБ та ВГС для осіб, які перебувають в СІЗО та УВП з функціями СІЗО.
  • Модуль 2. Впровадження комплексного пакету послуг з ВІЛ, ТБ та ВГС для засуджених осіб, які перебувають у виправних, виховних колоніях та багатопрофільних та психіатричних лікарнях.
  • Модуль 3. Впровадження комплексного пакету послуг з ВІЛ, ТБ та ВГС для засуджених осіб, які перебувають у виправних центрах.
  • Модуль 4. Впровадження комплексного пакету послуг з ВІЛ, ТБ та ВГС для засуджених осіб, які перебувають у спеціалізованих туберкульозних лікарнях.
  • Модуль 5. Впровадження комплексного пакету послуг з ВІЛ, ТБ та ВГС для осіб, які перебувають на обліку в уповноважених органах пробації.
  • Модуль 6. Впровадження соціального замовлення на послуги особам з ВІЛ, ТБ, ВГС та наркозалежністю в установах ДКВС України та органах пробації.
  • Модуль 7. Впровадження надання пакету послуг з ВІЛ серед спільноти чоловіків, які практикують секс з чоловіками, у цивільному секторі.
  • Модуль 8. Впровадження надання пакету послуг з ВІЛ серед спільноти ЛВІН, у цивільному секторі.

Географія проєкту: 12 регіонів України

  • Дніпропетровська, Запорізька, Кіровоградська, Київська, Миколаївська, Одеська, Полтавська, Херсонська, Черкаська, Чернігівська області.
  • м. Київ.
  • Підконтрольні Уряду України території Донецької області.

Термін реалізації проєкту: 27.09.2017 року – 26.09.2022 року.

Термін проєктної заявки учасників конкурсу: з 01.10.2020 року - 30.09.2021 року (12 місяців).

Пропозиції повинні надсилатись в електронному форматі на адресу [email protected].

Останній термін подання документів – 25 червня 2020 року 12:00.

Більше детальної інформації у додатках або за посиланням: https://app.box.com/s/elf0oxw5qb921gpjzwwoffjw052e8ufk

 
Бажаємо успіху!

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.