bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс проектів на підвищення стійкості місцевих громад до небезпечних викликів
21.05.2020

Конкурс спрямовано на підвищення стійкості місцевих громад до стихійних лих та інших небезпечних викликів (в т.ч. COVID-19) із збільшенням можливостей адаптації до їх наслідків. Протягом проекту очікується адаптація та пілотне впровадження в громаді ефективної взаємодії (СОС-протоколу) для реагування на небезпечні виклики з використанням сучасних технологій. Дедлайн - 30 червня 2020 року.

Крім користі для громади від імплементації СОС-протоколу, проекти-фіналісти отримають міні-гранти в розмірі до 30 тисяч грн для впровадження. 

Для участі в конкурсі необхідно до 30-го червня заповнити онлайн форму зацікавленості за посиланням https://forms.gle/Br5RHiry3fZPYW9t6. Процедура конкурсу надає деякі організаційні переваги тим, хто заповнив форму раніше. Кожен аплікант буде інформований щодо подальших кроків на вказану в онлайн формі контактну ел. адресу. 

Підвищення стійкості місцевих громад до сучасних викликів на підставі більш ефективної взаємодії відбувається за підтримки міжнародного фонду Global Foundation for community foundations та участі фонду “Молода Громада”

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.