bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер НДІ на проведення національної медійної кампанії
23.04.2020

Національний Демократичний Інститут (НДІ) в рамках програм «Сприяння рівності та протидія дискримінації» та «Підтримка жінок-лідерок в Україні» оголошує тендер на розробку та реалізацію національної медійної кампаніїї. Дедлайн - 15 травня 2020 р.

Національний Демократичний Інститут (далі – НДІ) є некомерційною, неурядовою організацією, яка працює задля посилення демократичних інститутів у всьому світі шляхом залучення громадянського суспільства, сприяючи відкритості та підзвітності влади. З часу свого заснування в 1984 році НДІ та його місцеві партнери працюють задля забезпечення проведення чесних виборів, залучення громадян до суспільних процесів, сприяючи відкритості та прозорості влади, а також збільшення рівня політичної участі жінок. 

Детальні умови щодо участі в тендері Ви можете знайти в прикріпленому PDF-файлі українською мовою – “NDI National Media Campaign RFP 15042020”. 

Кінцевий термін подачі заявки – 15 травня 2020 року.

У разі виникнення запитань, звертайтеся до координаторки програми “Жінки-лідерки” Лали Зінкевич за адресою: [email protected].

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.