bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Оголошення про проведення відкритого тендеру
15.04.2020

Вибір виконавця ремонтно-будівельних робіт за проєктом «Облаштування трьох кімнат дружніх до дитини за методикою «зелених кімнат» у  Кремінському, Сєвєродонецькому та Лисичанському відділах поліції ВП ГУНП.

ГО “Кремінський центр регіонального розвитку “Наша громада” в рамках грантового проекту “№4093, “Ефективне врядування і залучення громадян задля досягнення правосуддя, безпеки, захисту довкілля та соціальної єдності у східній Україні”“, що реалізується ПРООН, оголошує відкритий тендер на вибір підрядної організації для виконання ремонтно-будівельних робіт.

Дата оголошення про тендер: 15.04.2020 р.

Термін подання тендерних пропозицій : до 20:00 30.04.2020 р.

До участі у тендері запрошуються суб’єкти підприємницької діяльності, належним чином зареєстровані за законодавством України: підрядні будівельні організації, що мають досвід роботи у відповідній сфері, відповідні КВЕД для накдання послуг, що можуть виконати роботи у вказаний строк за зазначеною адресою та можливість надати оригінали кошторисної документації з печаткою та підписом.

Тендерну документацію можна безкоштовно отримати за адресою: м. Кремінна, площа Красна, 20 або за запитом на електронну пошту [email protected]

Контакти

  • Загоруй Світлана тел: 0509833132

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.