bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на виконання завдання з оцінки та розбудови потенціалу громад
15.04.2020

Програма ООН із відновлення та розбудови миру оголошує тендер на виконання завдання з оцінки та розбудови потенціалу цільових громад Донецької та Луганської областей зі стратегічного планування та бюджетування у сфері громадської безпеки та соціальної згуртованості.

Відібрана компанія/організація буде відповідати за виконання наступних ключових завдань:

  1. Проведення оцінки потенціалу цільових громад (2 в Донецькій області та 2 – в Луганській) у питаннях стратегічного планування та бюджетування в сфері громадської безпеки і соціальної згуртованості
  2. Розробка навчальних тренінгових програм (заснованих на оцінці) та забезпечення розбудови потенціалу членів Робочих груп з громадської безпеки та соціальної згуртованості в кожній з 4 цільових громад
  3. Надання підтримки та всебічної допомоги у процесі стратегічного планування та цільового бюджетування (включно із урахуванням потреб найбільш вразливих груп) у кожній із 4 цільових громад.
  4. Надання всебічної підтримки та допомоги Робочим групам з громадської безпеки та соціальної згуртованості у направленні (a) розробленого Стратегічного програмного документа у сфері громадської безпеки та цивільного захисту; (b) Програми безпеки громад та (c) Плану дій разом із пропозиціями щодо розподілу місцевого бюджету для прийняття органами місцевого самоврядування.
  5. Розробка та друк збірки матеріалів (посібника, путівника, узагальнення кращих практик) за результатами завдання.

Вимоги до компанії/організації:

  1. Бути офіційно зареєстрованою ФОП/організацією (комерційна, некомерційна, неурядова, громадська) принаймні не менш ніж 3 роки;
  2. Мати підтверджений досвід проведення досліджень, створення інструментів та методології оцінювання (мати щонайменше 3 продукти).
  3. Мати підтверджений досвід у розробці/спільній розробці посібників, путівників, книг та інших продуктів (включаючи інноваційні рішення) у сфері громадської безпеки та соціальної згуртованості (щонайменше 3 продукти).
  4. Мати підтверджений досвід впровадження проєктів, що підтримували співпрацю/координацію зацікавлених сторін щодо мобілізації громади (місцеві органи влади, ОГС, правоохоронні органи, соціальні служби тощо), досвід партисипативного аналізу проблем та стратегічного планування у сфері громадської безпеки та/або соціальної згуртованості (принаймні 3 проєкти).
  5. Мати досвід розробки програм та організації тренінгів, стратегічних сесій, інтерактивних семінарів, конференцій (формат відкритого простору та діалогу) у сфері громадської безпеки та соціальної згуртованості (не менше 3 років)
  6. Надати щонайменше дві довідки від попередніх клієнтів/замовників щодо виконання подібних завдань/досліджень.
  7. Мати досвід діяльності на сході України (підконтрольні уряду України території Донецької та Луганської областей, включно з громадами, які розташовані поблизу лінії зіткнення)

Попередня зустріч із зацікавленими учасниками тендеру буде проведена 16-го квітня, 2020 об 11:00 за київським часом за допомогою Skype.

Дедлайн для подання заявок до 1 травня 2020 року, 23:59 (за київським часом).

БУДЬ ЛАСКА, ЗВЕРНІТЬ УВАГУ:

  1. Команда Програми ООН із відновлення та розбудови миру надасть всебічну логістичну підтримку та допомогу у встановленні контактів, формуванні навчальних груп та наданні іншої інформації, яка буде необхідна для ефективного виконання технічного завдання.
  2. Пропонований у технічному завданні план може бути зміненим (як у частині часових меж, так і форм роботи – на користь онлайн-інструментів у тому числі) у тісній співпраці з відібраною компанією/організацією, щоб відповідати реальним умовам, пов’язаним із запровадженим в Україні карантином.

Завдання реалізовується в межах Програми ООН із відновлення і розбудови миру за фінансової підтримки урядів Данії, Швеції та Швейцарії.

Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань ґендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).

Програму підтримують дванадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), а також уряди Великої Британії, Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.

Контакти

  • https://procurement-notices.undp.org/view_notice.cfm?notice_id=64992

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.