bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс грантів для протидії та полегшення наслідків коронавірусу
08.04.2020

ІСАР Єднання оголошує старт грантової підтримки протидії та полегшення наслідків коронавірусу (COVID-19) для неурядових організацій, які здійснюють діяльність на території цільових громад Донецької, Запорізької та Луганської областей.

Конкурс грантів проводиться за фінансування Програми ООН з розбудови миру та відновлення та має на меті підтримати ініціативи на рівні громад для допомоги найбільш вразливим категоріям у сприянні попередженню поширення, подоланню та пом’якшенню наслідків пандемії та наданню психологічної допомоги та підтримки.

До участі в конкурсі грантів запрошуються громадські або благодійні організації:

  • офіційно зареєстровані на підконтрольній уряду України території та впроваджують свою діяльність на території Донецької, Запорізької або Луганської області;
  • мають статус неприбуткової або благодійної організації (виключно коди неприбутковості 0032, 0034, 0036, 0038, 0039 або 0048);
  • мають відповідні спеціальні знання та фахівців для реалізації проєкту (керівник проєкту, фінансовий спеціаліст/бухгалтер та інші фахівці відповідно до потреб проєкту).

Цей конкурс грантів не має кінцевого строку і триватиме на постійній основі до закінчення карантину на території України або оголошення про завершення конкурсу зі сторони Програми ООН із відновлення та розбудови миру. 

Детальне “Запрошення до участі в конкурсі грантів” можна завантажити за посиланням.

Запрошуємо також взяти участь у онлайн інформаційній сесії щодо цього конкурсу, яка відбудеться 14 квітня (потрібна реєстрація).

Контакти

  • http://ednannia.ua/contacts

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.