bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Оголошення про конкурсний відбір учасниць проєкту «Голос жінки має силу 2020» в Донецькій області
06.04.2020

Громадська організація «Агенція Демократичного Розвитку Донбасу» з метою розширення можливостей участі та залучення якомога більшої аудиторії до проєкту «Голос жінки має силу 2020» оголошує набір Амбасадорок проекту в Донецькій області. Дедлайн - 10 квітня 2020 року.

Хто такі амбасадорки?

Амбасадорки це активні жінки – учасниці проєкту „Програма з відновлення миру і діалогу для внутрішньо переміщених жінок „Голос жінки має силу 2020”.

У регіоні проєкт представлять 5 амбасадорок.

Яка передбачена діяльність амбасадорки у проєкті

Кожна амбасадорка має представити ідею власного міні-проєкту, який стосується захисту прав жінок, жіночого лідерства  та миротворчості і реалізувати його в рамках проєкту «Голос жінки має силу 2020».

Амбасодорки Проєкту регулярно звітують про свою діяльність та реалізацію їхніх міні-проєктів регіональному координатору.

Кожна амбасадорка має сформувати власну команду, прийняти участь в одному з п’яти 4-денних навчальних Шкіл-тренінгів (залучивши разом із собою ще одну особу) та двох 2-денних форумах, делегувати своїх колежанок на дводенні регіональні тренінги, вести власний блог, провести 1 дебатний клуб та 2 блог-кафе.

Обов’язково умовою є публікація блогів на порталі Фундації “MustPostToday” на визначені теми.

Обов’язкова форма для реєстрації учасниць за посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/1WsXITFJCfZ1h8SRvEAQxHcdK4sJ2ztZYHFa58PX0yY0/edit

Контакти: тел.: 0669944960, Фейсбук-сторінка ГО «Агенція Демократичного Розвитку Донбасу» https://www.facebook.com/ngoddda/ (https://www.facebook.com/ngoddda/), поштова скринька: [email protected]

Дедлайн заповнення форми – 10 квітня 2020 року.

Проект реалізується за підтримки Інституту міжнародних культурних зв’язків ІФА та Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина.

#ГолосЖінкиМаєСилу #WomenVoicesCount #ФундаціяПравЛюдини #HumanRightsFoundation

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.