bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер для ГО - членів УКМ
01.04.2020

 

Громадська організація «Центр екологічних ініціатив «Екодія» оголошує тендер для ГО - членів УКМ.

Громадська організація “Центр екологічних ініціатив “Екодія” оголошує тендер за фінансової Федерального міністерства екології, охорони природи та ядерної безпеки Німеччини (German Federal Ministry for the Environment, Nature Conservation and Nuclear Safety), у рамках проекту Міжнародної Кліматичної Ініціативи (ІКІ).

Для подальшої розбудови мережі кліматично амбітних міст, важливо, аби місцева влада обрала курс на скорочення викидів парникових газів. У цьому може допомогти Дорожня карта з запропонованими цілями у ключових секторах.

Метою проєкту є проведення робіт і заходів для підвищення амбітності кліматичної політики на місцевому рівні через роботу з кандидатами на посади міських голів, із партіями та кандидатами у депутати, а також із місцевою владою та громадськістю.

Очікувані результати та продукти:

      - Матеріали (у т.ч., аналітичні та/або публікації) на тему “Що виконання цілей ДК означатиме для вашого міста”?”, яка може включати потреби, потенціал і вигоди від реалізації цілей у секторах, запропонованих у Дорожній карті;

- Відповіді від партій і кандидатів на позицію міського голови щодо включення у програми кандидатів на посади міських голів, партій і кандидатів на посади депутатів цілей відповідних до розробленої Дорожньої карти кліматичних цілей 2030;

- Комунікаційні заходи з представниками місцевої влади, населенням регіону, представниками ЗМІ щодо необхідних складових для амбітної кліматичної політики відповідно до Дорожньої карти.

Критерії до учасників тендеру:

  • Громадська організація зареєстрована в Україні

  • Організація - член УКМ (http://climategroup.org.ua/)

  • Попередній досвід роботи з місцевою владою та/або громадськістю

  • Готовність бути присутніми на загальному плануванні проєкту (орієнтовно 1 день у м. Київ)

Бюджет реалізації всіх заходів становить гривневий еквівалент 16 000 євро. У рамках конкурсу планується ухвалення 4-8 контрактів (на 2 000-4 000 євро кожен). 

Термін виконання робіт та надання послуг: травень-листопад 2020 року.

Кінцевий термін приймання тендерних пропозицій від учасників: 14 квітня 2020 року, до 18:00 за київським часом. Результати відбору тендерної комісії будуть оприлюднені не пізніше 24.04.2020 року

Тендерні пропозиції приймаються за адресою: info ат ecoaction.org.ua.

Тема листа: Підвищення місцевої кліматичної амбітності.

Контакти

  • info ат ecoaction.org.ua

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.