bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на поставку виробів з деревини
26.03.2020

Представництво Датської Ради у справах біженців в Україні (ДРБ), при фінансуванні SIDA, EU IcsP, MFA_MA запрошує постачальників подати комерційну пропозицію на поставку виробів з деревини.

 

Правила складання пропозицій, процес аналізу пропозицій і вибору постачальника описані в інструкції, на другій сторінці файлу форма комерційної пропозиції 007.

Правила складання пропозицій, процес аналізу пропозицій і вибору постачальника описані в інструкції, що додається і електронному листі. Ваша пропозиція має містити заповнену форму комерційної пропозиції з підписом і печаткою та технічний опис пропонованих товарів у вільній формі.

Заповнена форма комерційної пропозиції повинна бути підписана уповноваженою особою та завірена печаткою. Всі сторінки пропозиції необхідно зазначити ініціалами.

Пропозиції необхідно подати до зазначеного в формі комерційної пропозиції терміну закінчення збору пропозицій. Пропозиція можна подати в запечатаному конверті за адресою вул. Центральна 26, Слов’янськ поштою або особисто або надіслати скан пропозиції за адресою: [email protected]

Скани повинні бути кольоровими і чіткими, невеликий текст повинен легко читатися. У темі повідомлення електронної пошти або на конверті необхідно вказати:

RFQ-UKR-2020-007 Wooden bars 30.03.2020  15-00 [назва вашого підприємства].

Пропозиції, отримані після закінчення терміну подачі або за адресою електронної пошти, відмінному від зазначеного вище, розглядатися не будуть.

Всі питання щодо цього конкурсу необхідно надсилати електронною поштою за адресою

[email protected]

Просимо утриматися від дзвінків або візитів.

Вигравший учасник або учасники зобов’язуються підписати контракт за формою наданою ДСДБ, невід’ємною частиною якого є Загальні умови закупівлі товарів і Етичні правила. Докладаємо дані документи для вашого ознайомлення.

Контакти

  • Пропозицію можна подати в запечатаному конверті за адресою вул. Центральна 26
  • Слов’янськ поштою або особисто або надіслати скан пропозиції за адресою: [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.