bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Запрошення до участі у конкурсі від ГО «Маріупольська спілка молоді»
19.03.2020

Громадська організація «Маріупольська спілка молоді» та Програма розвитку ООН цим оголошенням запрошують постачальників з доброю репутацією надати запечатані цінові пропозиції для постачання таких видів товарів у межах проекту «Рівність. Безпека. Право»:

Брендовані флікери. Світловідбиваючі браслети (стрічки на зап’ясті),  з нанесенням  логотипу, різнокольорові, розмір 300х30мм, необхідна кількість 2740 шт. Вартість товару повинна включати доставку до м.Маріуполя.

Постачальники повинні мати відповідні КВЕД для продажу товару, закупівля товарів, передбачених конкурсом, здійснюється без ПДВ

 В наданих документах повинні бути: реєстраційні документи потенційного постачальника, цінова пропозиція, яка залишатиметься чинною впродовж 60 (шістдесяти) днів з дати розкриття Конкурсних пропозицій. Конверти в запечатаному вигляді необхідно доставити за адресою: м.Маріуполь вул.Митрополитська буд.5 не пізніше ніж 15-00, 03.04.2020р. (обов’язково за попередньою згодою у телефонному режимі: 0988155039 Ольга), після чого вони будуть розкриті у присутності наявних учасників тендерного комітету. Конкурсні Пропозиції, надані пізніше встановленого терміну, не приймаються і повертаються учасникам тендеру нерозкритими.

 

 Зацікавлені постачальники можуть отримати додаткову інформацію за телефоном: 0988155039 Ольга.

 

Контакти

  • Зацікавлені постачальники можуть отримати додаткову інформацію за телефоном: 0988155039 Ольга.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.