bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендерне оголошення про проведення відкритого тендеру із виконання ремонтних робіт
18.03.2020

ГО «Добробут» в рамках грантового проекту «Центр місцевої активності та  дозвілля «Моє село – наш спільний дім», що здійснюється в межах реалізації Програми ООН із відновлення та розбудови миру оголошує відкритий тендер на виконання ремонтних робіт.

Дата оголошення про тендер: 17.03.2020р.

Термін подання тендерних пропозицій: 03.04.2020р.

Предметом тендеру є ремонтні роботи (збільшення площі кімнатишляхом об`єднання  суміжних кімнат).

Детальний опис робіт, що оголошуються наведено в додатку1.

Строк виконання робіт: протягом 60 днів від дати підписання Договору підряду.

Вимоги до виконавців робіт.

До участі в тендері запрошуються суб`єкти підприємницької діяльності, належним чином зареєстровані за законодавством України: виконавці ремонтних робіт, що мають досвід роботи у відповідній сфері не менше 2-х років, відповідні КВЕД для здійснення робіт, мають фінансові ресурси, необхідні для успішного виконання робіт, наявність яких повина бути підтверджена довідками від банків, кредитних або інших установ та можливість надати оригінали супроводжуючих документів з печаткою та підписом (договір підряду, календарний графік виконання робіт, локальний кошторис).

Учасник тендеру надає організатору наступні документи:

1. Копія документу, що підтверджує державну реєстрацію.

2. Копія документу, що підтверджує податковий статус

3.Тендерна пропозиція, заповнена за зразком (дод.2)

4. Зразок договору на виконання робіт.

5. Відомості, що підтверджують наявність необхідного матеріально-технічного забезпечення для виконання робіт.

6. Відомості про наявність в штаті підприємства працівників відповідної кваліфікації.

Істотні критерії (умови) відбору тендерних пропозицій:

1. Відповідність учасника кваліфікаційним вимогам тендерного оголошення;

2. Відповідність поданих документів умовах тендерного оголошення;

3. Якість опису товару та відповідність очікуванням організатора;

4. Прийнятна ціна, умови оплати та умови надання послуг.

Тендерні процедури:

Запитання щодо тендеру можна надсилати в електронній формі за ел.адресою [email protected] до 03.04.2020 року.

До участі у відборі тендерних пропозицій допускаються тендерні пропозиції, які повністю відповідають умовам цього тендерного оголошення.

Тендерні пропозиції мають бути чинними та не підлягатимуть внесенню змін з боку учасників тендеру, що їх подали, до повного завершення виконання робіт.

Тендерні документи повинні бути складені українською мовою, підписані уповноваженою особою учасника та засвідчені печаткою (за наявності) та у відсканованому (електронному вигляді, у форматі PDF), надіслані учасником організатору тендеру до 03.04.2020 року на електронну адресу [email protected] із зазначенням у темі ел.листа “Відкритий тендер на виконання ремонтних робіт”,  а також у письмовій формі за адресою: 84540, Донецька обл., Бахмутський р-н, с.Роздолівка, вул.Миру, 25 у строк до 03.04.2020 року. Всі тендерні пропозиції, отримані організатором після кінцевого  терміну їх подання, а саме після 12.00 години 03.04.2020 року, розгляду не підлягатимуть.

Визначення переможця тендеру відбудеться організатором тендеру після фінансової та технічної оцінки запропонованих тендерних пропозицій, згідно істотних критеріїв (умов) відбору, які зазначені у даному тендерному оголошенні, але не підніше 08.04.2020 року.

Результати тендеру будуть повідомлені організатором учасникам шляхом надсилання відповідних повідомлень ел.поштою протягом не більше 3-х робочих днів з дати прийняття рішення про визначення переможця.

Додаткові застереження:
Учасники цієї загальної процедури (відкритого тендеру), надсилаючи документи для участі у загальній процедурі (відкритому тендеру) за цим тендерним оголошенням, підтверджує своє розуміння та згоду з тим, що організатор тендеру може відхилити його тендерну пропозицію у випадку, якщо пропозиції інших учасників міститимуть більш вигідні умови, та що організатор тендеру не обмежений у прийнятті будь-якої іншої пропозиції з більш вигідними для нього умовами.

Контактна особа: Ірина Погорєлова, тел. 099-603-12-79

Контакти

  • Погорєлова Ірина тел. +3 8 099-603-12-79

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.