bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Urban Space 100 — місце, де можна втілити ідеї
19.03.2020

Змушені повідомити, що зупиняємо весняний ґрантовий сезон Urban Space 100. Ми не можемо не реагувати на ті зміни, які відбуваються в Україні та світі загалом. Зараз, громадський ресторан Urban Space 100 зачинено на період карантину, як і інші заклади. Віримо, що скоро зможемо повернутися до звичного режиму та відновити свою роботу.

15 березня розпочинається подача заявок на ґранти від Urban Space 100, щотриватиме до 15 квітня. 

Часто проходячи повз ресторан Urban Space 100, люди розуміють, що тут можна смачно поснідати або перекусити бургером, але не завжди знають, що сюди можна звернутися, коли в тебе є якась ідея. Навіть якщо вона маленька, але зможе комусь допомогти та розвинути Івано-Франківськ. 

Подавайся на ґрант

Тому в цьому ґрантовому сезоні ми хочемо розповісти про те, що Урбан  це не тільки ресторан, який готує смачні страви, а й дає нові можливості для втілення твоїх ідей.

15 березня розпочинається подача заявок на ґранти від Urban Space 100. Ґрантовий сезон триватиме до 15 квітня. За 5 років ми профінансували 113 проєктів, які вже змінюють екологію, освіту, мистецтво та міський простір Івано-Франківська! 

Який порядок дій?

1. Ознайомся з умовами програми за посиланням;
2. Завантаж ґрантову заявку та заповни її;
3. Зніми коротке відео (до 1 хвилини) про свій проект;
4. Відправ заявку та відео одному із співзасновників Urban Space 100 через e-mail або Facebook (перелік засновників є на головній сторінці);
5. У випадку, якщо не отримав відповіді від одного співзасновника, —  надішли заявку та відео іншому співзасновнику.

Нагадуємо, що фонд ґрантової програми формується з 80% чистого квартального прибутку громадського ресторану Urban Space 100. Сума ґранта необмежена. На сьогодні «найдорожчий» підтриманий проєкт — «Мотузковий парк для дітей з тяжкими порушеннями мовлення та аутизмом» на суму 72 200 грн. 

За 5 років існування Urban Space 100 підтримав 113 проєктів на загальну суму 2 856 823,55‬ грн. Ознайомитися з усіма ними можна в розділі “Підтримані проєкти”.

Громадський ресторан Urban Space 100 заснований у 2014 році. Він є прикладом соціального підприємництва та реалізується платформою «Тепле Місто». 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.