bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на закупівлю будівельних матеріалів
03.03.2020

Громадська організація «Добропільський центр молоді «Добро» оголошує тендер на закупівлю будівельних матеріалів для ремонту в приміщенні поліції.

Тендер на закупівлю будівельних матеріалів

Громадська організація «Добропільський центр молоді «Добро» спільно з Програмою ООН із відновлення та розбудови миру цим оголошенням запрошують сумлінних і чесних постачальників надати запечатані цінові пропозиції щодо закупівлі будівельних матеріалів для ремонту в приміщенні поліції у межах проєкту «Налагодження взаємодії громади з поліцією у питаннях профілактичної роботи з підлітками шляхом створення «Простору Довіри» і впровадження інноваційних форм діалогових методик у Великому Добропіллі».

Постачальники повинні мати відповідні КВЕДи для продажу товарів. Тендерну документацію можна безкоштовно отримати за адресою: вул. Франка, б.23, м. Добропілля, Донецька обл., 85004. Більш детально за посиланням https://drive.google.com/open?id=19KyvtPq39BHMprBVovhOaHr-4bjlzmKl.

Пропозиції повинні залишатися чинними впродовж 30 (тридцяти) днів з дати розкриття конкурсних пропозицій і повинні бути в запечатаному вигляді доставлені за вищенаведеною адресою не пізніше ніж 10.03.2020, після чого вони будуть розкриті у присутності наявних учасників тендерного комітету. Засідання тендерного комітету відбудеться 10.03.2020 о 10.00 за адресою вул. Франка, б.23, м. Добропілля.

Конкурсні пропозиції надані пізніше встановленого терміну, не приймаються і повертаються учасникам тендеру нерозкритими. Зацікавлені постачальники можуть отримати додаткову інформацію за адресою, зазначеною вище або за телефоном +380500432329.

Контакти

  • Кучеренко Марина
  •  +380500432329

Коментарі

Наталя Долгих   1505 днів тому   #  

https://drive.google.com/drive/u/1/folders/19KyvtPq39BHMprBVovhOaHr-4bjlzmKl
робоче посилання

  •   Пiдписатися на новi
Наталя Долгих   1505 днів тому   #  

Дію тендерної пропозиції подовжено до 16 березня.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.