bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Запрошення до участі у відкритому тендері щодо закупівель меблів
26.02.2020

ГО «Фонд розвитку Маріуполя» та Програма розвитку ООН «Підтримка ЄС для Сходу України – відновлення, зміцнення миру та урядування» цим оголошенням запрошують постачальників з доброю репутацією надати запечатані цінові пропозиції на поставку товару у межах проєкту «Поліція, дружня до дітей».

Предмет закупівлі: комплект м’яких меблів та стільців для 10 приміщень відділень Головного управління Національної поліції в Донецькій області (м. Маріуполь та смт Мангуш). Важлива умова відповідності товару Наказу 1561 від 18.12.2003 Міністерства внутрішніх справ України «Про затвердження Положення про кімнати для проведення слідчих дій та інших заходів в органах та підрозділах внутрішніх справ України».

Детальний опис товарів, а також вимоги згідно Наказу ви можете завантажити за посиланням:

https://drive.google.com/open?id=1JgeQ-kg5PLpKBJXiRSlhshCm8f_eQPaB.

До участі у тендері запрошуються суб‘єкти підприємницької діяльності, належним чином зареєстровані за законодавством України, які повинні:

-        протягом не менш ніж двох попередніх років мати досвід здійснення поставки товару;

-        мати фінансові ресурси, необхідні для успішного виконання поставки товару, наявність яких має підтверджуватися довідками від банків, кредитних або інших установ;

-        мати можливість здійснити доставку товару у вказаний строк за зазначеною адресою та можливість надати оригінали супроводжуючих документів з печаткою та підписом (договір поставки, рахунок-фактура, видаткова накладна/ акт виконаних робіт).

Тендерні пропозиції повинні бути в запечатаному конверті доставлені за адресою: м. Маріуполь, провулок Нахімова, 6, до 17.30 годин 12 березня 2020 року. Пропозиції, які надані пізніше встановленого терміну, не приймаються і повертаються учасникам тендеру нерозкритими. Пропозиції повинні залишатися чинними впродовж 60 (шістдесяти) днів з дати розкриття.

Зацікавлені підрядники можуть отримати додаткову інформацію за адресою, зазначеною вище, або за телефоном: +38 (067) 75 77 345.

Контакти

  • м. Маріуполь
  • провулок Нахімова
  •  6
  • +38 (067) 75 77 345

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.