bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Перший конкурс частково-поворотних грантів для підтримки соціальних підприємств
28.01.2020

Український соціальний венчурний фонд оголошує перший конкурс частково-поворотних грантів для підтримки соціальних підприємств. Мета конкурсу — надати фінансову підтримку соціальним підприємцям-початківцям України. До участі в конкурсі запрошуються соціальні підприємці, які зареєстрували свою організацію відносно недавно (до 2-х років) та потребують фінансових ресурсів для розвитку. Дедлайн - 7 лютого 2020 року.

Мета конкурсу — надати фінансову підтримку соціальним підприємцям-початківцям України. До участі в конкурсі запрошуються соціальні підприємці, які зареєстрували свою організацію відносно недавно (до 2-х років) та потребують фінансових ресурсів для розвитку.
 
До участі в конкурсі запрошуються соціальні підприємці, які: зареєстрували свою організацію відносно недавно (до 2-х років) потребують фінансових ресурсів для розвитку.
Дедлайн – 07.02.2020
 
Бюджет кожної заявки повинен складати від 2500 до 3500 євро (в гривневому еквіваленті).
 
За умовами конкурсу 10% від отриманої суми грантоотримувач повинен повернути у вигляді благодійного внеску через рік на рахунок Українського соціального венчурного фонду для його розвитку та адміністративної діяльності.
 
Бюджет проєкту може включати:
витрати на виготовлення інформаційно-просвітницьких матеріалів з метою популяризації ідеї соціального підприємства, оплату аудиторських, бухгалтерських, юридичних, розробницьких послуг, придбання витратних матеріалів і обладнання, офісної техніки і програмного забезпечення, проведення ремонту в офісних і виробничих приміщеннях підприємства, інші витрати, які сприяють досягненню соціальної мети підприємства.
 
Питання щодо цього оголошення до 6.02.2020 можуть бути надіслані у письмовому вигляді на електронну пошту організації [email protected]
 
Джерело: http://bit.ly/38xbz9q

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.