bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

МОМ оголошує конкурс для НУО з Донецької та Луганської областей України
05.12.2019

Міжнародна Організація з Міграції (надалі МОМ) запрошує профільні неурядові організації (НУО) до висловлення своєї зацікавленості в участі у якості партнерів-виконавців проекту, спрямованому на започаткування та розвиток підприємництва серед населення, постраждалого внаслідок конфлікту на сході України та в Криму. Дедлайн - 18 грудня 2019 року.

МOM запрошує НУО з Донецької та Луганської областей України подавати проектні пропозиції та бюджети до них щодо започаткування та розвитку дрібного підприємництва для внутрішньо переміщених осіб та членів місцевих громад, а також супроводження бенефіціарів проекту у процесі започаткування або розвитку власного бізнесу.

Технічне завдання (ТЗ) містить детальну інформацію про відбір та супроводження бенефіціарів проекту. Бюджет подається у доларах США. Проте, розрахункова вартість, що підлягає оплаті буде конвертована в гривні з використанням офіційного обмінного курсу валют ООН, чинного на момент  здійснення платежу. Для інформації постачальникам послуг обмінний курс валют ООН наведено за посиланням: https://treasury.un.org/operationalrates/OperationalRates.php.

Партнери-виконавці обиратимуться відповідно до процедур відбору за принципами якості / вартості, опис яких надано в цьому оголошенні про конкурс.

Оголошення про конкурс містить наступні документи:

a)       Запрошення до участі;

b)      Інструкція для партерів-виконавців;

c)       Додаток 1 – Технічне завдання;

d)      Додаток 2 – Інформаційний листок учасника та кодекс поведінки постачальника;

e)       Додаток 3 – Шаблон Угоди про реалізацію проекту;

f)       Додаток 4 – Форми проектної пропозиції;

g)   Додаток 5 – Бюджет проектної заявки – стандартні форми;

h)   Додаток 6 – Інструкція щодо проведення закупівель для Виконавчих партнерів МОМ;

i)    Додаток 7 – Декларація про тендерне забезпечення

Завірені підписом та печаткою проектні заявки, разом із супроводжуючими документами  повинні бути подані до 18:00, 18 грудня 2019 р, в електронному вигляді на електронну адресу: [email protected] зазначивши в темі листа:

UA10-2019-3131 _ [назва НУО]_електронна пропозиція

Звертаємо Вашу увагу, що загальний розмір файлів, які надсилаються в одному повідомленні, не повинен перевищувати   7 Мб. В іншому випадку, необхідно завантажити файли на будь-який відкритий сервіс файлового обміну (Dropbox, OneDrive тощо), що не вимагає реєстрації, та надіслати посилання для завантаження папки з файлами.

Заявки, надані пізніше вказаного терміну, не прийматимуться до розгляду.

Довідки за е-поштою: [email protected]. В темі електронного листа щодо отримання довідки має бути зазначено наступне: UA10-2019-3131 - питання за запитом пропозицій, до уваги Валентина Лукашенко.

МОМ надасть відповідь на запит письмово електронним листом. У разі необхідності внесення суттєвих змін або роз’яснень, викликаних запитом, письмові копії відповіді МОМ (включаючи роз’яснення запиту, але без зазначення джерела запиту) будуть опубліковані у відповідному розділі на сайті МОМ в Україні для всіх потенційних учасників (http://www.iom.org.ua/en/tenders/current-tenders).

Процес відбору партнерів-виконавців проекту буде проводитися у період, визначений після підтвердження фінансування, та може включати особисту зустріч з персоналом організації у представництві МОМ.

МОМ залишає за собою право приймати або відхиляти проектні заявки, а також анулювати процес відбору, та відхиляти всі проектні заявки в будь-який час до підписання Угоди. При цьому МОМ не нестиме жодних зобов’язань перед учасниками відбору та партнерами-виконавцями.

Тендерну документацію можна завантадити нижче, або за посиланням http://iom.org.ua/en/node/3059 

Контакти

  • http://iom.org.ua/en/node/3059

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.