bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Перша ґрантова програма для підтримки міських проєктів від Urban Space 500
19.11.2019

Urban Space 500  запускає першу ґрантову програму для підтримки міських проєктів. Ціллю програми є підтримка ініціатив, які ставлять на меті сталий розвиток міста та покращують якість життя в Києві, а також залучають місцеву громаду до активної участі у міському житті. Дедлайн - 15 грудня 2019 року.

В рамках першої ґрантової хвилі Urban Space 500 планує підтримати декілька проєктів із сумами ґрантів до 40-50 тисяч гривень. Бюджет поданих заявок може досягати 100 тисяч гривень.

Набір проєктних заявок триватиме з 15 листопада до 15 грудня, а рішення про надання ґранту буде прийняте співзасновниками 25 січня. Детальніше про умови ґрантової програми можна дізнатись на сайті. Для подачі проєкту необхідно заповнити проєктну і бюджетну форми з додатками, записати коротке відео про важливість та цілі ініціативи та надіслати їх на вказану на сайті електронну пошту.

***

Urban Space 500 – громадський ресторан, що був відкритий у Києві у грудні 2018 року завдяки безповоротним грошовим внескам розміром 1000 дол. та експертизі 500 співзасновників та співзасновниць. Urban Space 100 (перший ресторан, відкритий за такою моделлю у Івано-Франківську) та Urban Space 500 – це нова та досить успішна модель крауд-інвестингу, яка  водночас є майданчиком для суспільної взаємодії та прийняття рішень. 80% прибутку ресторану буде спрямовано на підтримку некомерційних проектів розвитку Києва у культурному, освітньому, благодійному та екологічному полі.

 

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.