bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Львівській, Київській і Дніпропетровській областях триває реєстрація на проект підтримки ветеранів
29.10.2019

Робота над проектом «Життя після конфлікту. Підтримка реінтеграції ветеранів конфлікту на сході України та їхніх сімей» триває, і вже частина учасників проекту, що успішно захистили свої бізнес-ідеї отримали обладнання від Міжнародної організації з міграції.

Віктор Чупель - учасник проекту, що зараз виготовляє меблі для ресторанів професійного спрямування зазначає: «Завдяки отриманому обладнанню (зварювальна машина) збільшу асортимент продукції, оскільки дане обладнання більш професійне. Після участі в проекті багато що змінилося в мене в голові: основне – сприйняття і ведення бізнесу. Не треба вагатись подаватись на проект, оскільки це не вимагає коштів і два дні навчання це не так багато часу. Багаж знань, який можна звідси винести, навіть якщо щось не вдасться, і ви не отримаєте кошти на обладнання (хоча 90 % учасників проекту отримують фінансування), в будь-якому випадку у вас залишиться».

Нагадуємо, якщо Ви мешкаєте у Львівській, Київській та Дніпропетровській областях маєте посвідчення учасника бойових дій, а головне — хочете започаткувати або вже розвиваєте власний бізнес, у Вас є можливість отримати грант (до 1 000 євро) на закупівлю обладнання для Вашої справи.

Заповнити анкету на участь можна за посиланням: http://bit.ly/ГрантиВетеранам

Важливо:

•          Участь у проекті безкоштовна

•          Місце проведення проекту: м. Львів, Дніпро, Київ

•          Посилання на сторінку проекту: http://iom.org.ua/ua/granty-na-rozvytok-samozaynyatosti-dlya-veteraniv-z-kyyivskoyi-dnipropetrovskoyi-ta-lvivskoyi

Контактна особа для подачі заявок та детальнішої інформації – Михайло Чорний – 0962431089 та Олег Озарко – 0681911084.

Проект фінансується Європейським Союзом та впроваджується Міжнародною організацією з міграції.

Виконавчий партнер проекту – громадська організація Всеукраїнська Асоціація Керівників Бізнесу – UABL.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.