bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс грантів проекту USAID FST
04.10.2019

Проект USAID «Трансформація фінансового сектору» (USAID FST), який фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується компанією DAI Global LLC, запрошує зацікавлені організації взяти участь у конкурсі на здобуття грантової підтримки в рамках Оголошення про прийом заявок (Оголошення) під назвою «Захист прав споживачів та безкоштовна юридична допомога споживачам фінансових послуг».

Метою цього Оголошення є підтримка/розвиток університетських програм, які пропонують безкоштовну юридичну допомогу або належні фінансові консультації малозабезпеченим або вразливим верствам населення. Потенційні учасники конкурсу повинні мати досвід у наданні безкоштовної юридичної допомоги (наприклад, через юридичні клініки), у тому числі з питань фінансових послуг, а також досвід у проведенні навчальної діяльності або виконанні програм у відповідних галузях.

Проект USAID FST розглядатиме пропозиції, подані у відповідь на це Оголошення від закладів вищої освіти/університетівкомпетентних надавати кваліфіковану юридичну допомогу та виконувати навчальні (інформаційно-роз’яснювальні) програми з питань фінансових послуг. Більш детальну інформацію про критерії прийнятності організацій можна знайти в Розділі A: «Інструкції щодо заповнення заявки на грант» тексту Оголошення (в додатку нижче).

Унаслідок виконання гранта за цим Оголошенням очікуються такі результати:

  • підвищення рівня практичних знань та навиків консультантів та студентів з надання консультацій з питань фінансових послуг;
  • посилення інституційної спроможності з надання консультацій з питань фінансових послуг та/або проведення навчання з фінансової грамотності грантоотримувачами;
  • надання високоякісної безкоштовної юридичної допомоги споживачам фінансових послуг, у тому числі вразливим групам населення (малозабезпеченим верствам населення, ветеранам, особам похилого віку, підліткам та молоді, особам з інвалідністю, багатодітним сім’ям тощо);
  • підвищення рівня обізнаності споживачів з відповідними фінансовими послугами та їхньої впевненості у здатності взаємодіяти з фінансовими установами.

Заявки можна подавати лише електронною поштою за адресою на  [email protected].

Повна заявка повинна містити:

  • Заповнену форму пропозиції з Планом роботи за проектом англійською або українською на вибір; 
    (форми в додатку нижчеAnnex 3)
  • Прогнозний Бюджет гранта та Примітки до бюджету; 
    (форма в додатку нижчеAnnex 4)
  • Резюме всіх членів проектної команди;
  • Заповнену анкету з фінансової спроможності та додатки; 
    (форма в додатку нижчеAnnex 6)
  • Номер DUNS (Універсальна система нумерації даних) учасника 
    (відповідне поле є в формі пропозиції, інструкція з його отримання в додатку нижче, Annex 7)
  • Підписані підтвердження, запевнення, інші заяви Реципієнта 
    (документ в додатку нижче
    Annex 2)
  • Підписану заяву про відповідальність 
    (входить до форми заявкиAnnex 3).

Заявки та зміни до них мають бути подаватися в електронних форматах (підписані) PDF, DOCX та Excel.

Заявки, подані після встановленого терміну, а також неповні заявки, можуть взагалі не розглядатись. Більш детальну інформацію про порядок заповнення необхідних документів можна знайти в Розділі A: «Інструкції щодо заповнення заявки на грант» тексту Оголошення (в додатку нижче).

Загальна сума коштів на гранти за цим оголошенням становить $250 000. Проект USAID FST має намір надати за цим Оголошенням до 5 грантів прийнятним організаціям. DAI, як виконавець Проекту USAID FST, залишає за собою право не фінансувати будь-яку з поданих заявок.

Термін фінансування діяльності за рахунок гранту може становити до 12 місяців.

Дедлайн: заявки приймаються не пізніше 23:59 (за київським часом) 25 жовтня 2019 року.

Будь-які запитання щодо цього Оголошення треба подавати в письмовому вигляді не пізніше ніж 23:59 (за київським часом) 13 жовтня 2019 року на адресу: на  [email protected] вказавши у темі повідомлення номер оголошення: RFA-FST-001. Узагальнені відповіді на всі отримані запитання будуть надіслані усім заявникам та зацікавленим сторонам, а також оприлюднені на сторінці програми в соціальній мережі Facebook https://www.facebook.com/FSTProject/.

Більш детальну інформацію, а також всі релевантні форми та інструкції можна знайти в додатках нижче:

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.