bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс «Великий проект-2020» на отримання гранту зі збереження культурної спадщини
03.10.2019

Посольство Сполучених Штатів Америки в Києві оголошує конкурс «Великий проект-2020» на отримання гранту від Посольського фонду США зі збереження культурної спадщини, за наявності коштів. Програма має на меті збереження визначних археологічних об’єктів, історичних будівель та пам’яток, важливих музейних колекцій, які є доступними для громадськості та охороняються законом в Україні. Дедлайн - 30 жовтня 2019 року. 

UNCLASSIFIED ВІДДІЛ ПРЕСИ, ОСВІТИ ТА КУЛЬТУРИ ПОСОЛЬСТВА США В УКРАЇНІ ПОСОЛЬСЬКИЙ ФОНД США ЗІ ЗБЕРЕЖЕННЯ КУЛЬТУРНОЇ СПАДЩИНИ (Фонд AFCP) 2020 УМОВИ КОНКУРСУ «ВЕЛИКИЙ ПРОЕКТ» ($200,000-$800,000) Пропозиції на Тур 1 приймаються включно по 30 жовтня 2019 року до 23.59 за київським часом МЕТА ПРОГРАМИ: Посольство Сполучених Штатів Америки в Києві оголошує конкурс «Великий проект-2020» на отримання гранту від Посольського фонду США зі збереження культурної спадщини, за наявності коштів. Програма має на меті збереження визначних археологічних об’єктів, історичних будівель та пам’яток, важливих музейних колекцій, які є доступними для громадськості та охороняються законом в Україні.

ВИМОГИ ДО ПРЕТЕНДЕНТІВ: У конкурсі можуть брати участь зареєстровані некомерційні установи, такі як неурядові громадські організації, музеї, керівні заклади культури чи подібні організації, включаючи американські, згідно Розділу 501(с)(3) податкового кодексу США. Установи повинні бути зареєстровані у SAM.gov та мати там активний статус, а також можуть довести, що мають відповідний досвід та здатність керувати великими проектами зі збереження культурної спадщини. ОБ’ЄКТИ: Програма спрямована на збереження значущих культурних та історичних об’єктів міжнародного чи національного значення, які відкриті для широкої грамадськості та охороняються законом. До таких можуть належати значимі археологічні об’єкти, історичні будівлі та пам’ятники, великі музейні колекції, що мають виняткову цінність у відображенні чи інтерпретації спадщини країни чи регіону. Відповідні проектні заходи можуть включати: --превентивна консервація (стосовно умов, що сприяють пошкодженню або загрожують пам’ятці); --стабілізація (зменшення порушень фізичного стану [осідання, руйнування тощо] пам’ятки); --збереження (стосовно пошкодження чи погіршення стану колекції чи пам’яток; - -консолідація (об’єднання розрізнених елементів пам’ятки); --анастілоз (anastylosis) (повторне збирання пам’ятки з її оригінальних частин); --відновлення (заміна відсутніх елементів для відтворення первісного вигляду пам’ятки, як правило стосується тільки образотворчого, декоративно-прикладного мистецтва та історичних будівель). КОНКУРС: Конкурс «Великий проект» проходить у два тури: Заявка на конкурс (Тур 1) та Повна проектна пропозиція (Тур 2).

Для участі у Турі 1, будь ласка, використовуйте зазначений нижче пакет аплікаційних документів. ДЛЯ УЧАСТІ У ТУРІ 1, будь ласка, надішліть два електронні листи з додатками за адресою: [email protected] В темі електронного листа №1, у якому надсилається проект англійською мовою (основна версія) вкажіть: ''AFCP-2020 Large Project” ENG, {область України}, {назва проекту}" та назвіть додатки: 1) Application Eng; 2) Budget Eng; 3) CV director Eng; 4) CV Project manager Eng; 5) Permissions 1 Eng; 6) Permission 2l Eng; 7) Photos 1-3. В темі електронного листа №2, у якому надсилається проект українською мовою вкажіть: ''AFCP-2020 Large Project” UKR, {область України}, {назва проекту}" та назвіть додатки: UNCLASSIFIED 2) Application Ukr; 2) Budget Ukr; 3) CV director Ukr; 4) CV Project manager Ukr; 5) Permission 1 Ukr; 6) Permission 2 Ukr. Для того, щоб ми могли отримати документи на конкурс, один лист електронної пошти не повинен перевищувати 15 МБ, тому що наша комп’ютерна система не приймає електронні листи більшого розміру. Проекти, що надсилаються з посиланням на докумени у віддаленому доступі та заархівовані файли розглядатися не будуть. Якщо Ви не отримали підтвердження електронною поштою про надходження Вашого проекту, будь ласка, зателефонуйте за номером (044) 521-5788 19-20 листопада 2019 року.

ФІНАНСУВАННЯ: Фонд AFCP розглядатиме пропозиції вартістю від 200 тисяч до 800 тисяч доларів США.

Джерело

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.